ademona parašė:
o nu reiks ir man pabandyti![]()
Tik nepagailek, pabert reikia taip, kad jau matytus
ademona parašė:
o nu reiks ir man pabandyti![]()
Tik nepagailek, pabert reikia taip, kad jau matytus
Victe parašė:
Na ne, ItalijojBet pakuote identiska!!!!!!!!!
skirtingoms rinkoms buna, kad ir tos pacios pakuotes, bet viduje produktas skiriasi. Nes kas vaziuoja i LT ne tas pat vaziuoja pv i IT
Renata-spycka parašė:
Vakar vakare mazosios kakliuka gausiai pabarsciau bulviu krakmulu - snd baltutis, grazutis - jokio paraudimo![]()
kazin, o galima krakmolu barstyti ir ant kirksnyciu, vietoj tepalom jeigu paraude... po sauskelnem galvoju gal dregme, tai krakmolas gali ir netikti..
Raime parašė:
kazin, o galima krakmolu barstyti ir ant kirksnyciu, vietoj tepalom jeigu paraude... po sauskelnem galvoju gal dregme, tai krakmolas gali ir netikti..![]()
Cia mano mama man patare - sake as labai susdavau maza, tai ir uzpakali ir pazastis ir visur kitur barstydavo
Viena karta pabarstyk ir stebek. Manau tikrai nepakenks.
Renata-spycka parašė:
Cia mano mama man patare - sake as labai susdavau maza, tai ir uzpakali ir pazastis ir visur kitur barstydavo![]()
Viena karta pabarstyk ir stebek. Manau tikrai nepakenks.
kai pagalvoji, anksčiau juk jokiu tepalu nebudavo ir kazka juk darydavo
ir apie vitamina D vis galvoju, juk pries koki 100 metu irgi niekas neduodavo, tai ka - visi rachitu sirgdavo?
gal vistik yra stiprus rysys tarp buvimo lauke ir vitamino D... anksciau gal zmones daugiau lauke budavo
prie to paties - vakar mano 11 m. sūnus iliustravo lietuviu pasakecia apie ugni, tai ziuriu ant kilimelio prie duru nupiesto uzrase Hello... sakau, vaike, gi cia senove, tikrai niekas nerase taip ant kilimeliu... o jis man sako, tai gal ir televizoriu senovej nebuvo? (nepamaciau, kad kampe ir tv nupiestas, nes pradzioj buvo tik nespalvotu piestuku)...vajei vajei tie siuolaikiniai vaikai...
Raime parašė:
kai pagalvoji, anksčiau juk jokiu tepalu nebudavo ir kazka juk darydavo![]()
ir apie vitamina D vis galvoju, juk pries koki 100 metu irgi niekas neduodavo, tai ka - visi rachitu sirgdavo?gal vistik yra stiprus rysys tarp buvimo lauke ir vitamino D... anksciau gal zmones daugiau lauke budavo
![]()
prie to paties - vakar mano 11 m. sūnus iliustravo lietuviu pasakecia apie ugni, tai ziuriu ant kilimelio prie duru nupiesto uzrase Hello... sakau, vaike, gi cia senove, tikrai niekas nerase taip ant kilimeliu... o jis man sako, tai gal ir televizoriu senovej nebuvo? (nepamaciau, kad kampe ir tv nupiestas, nes pradzioj buvo tik nespalvotu piestuku)...vajei vajei tie siuolaikiniai vaikai...
rimtai juk anksciau nebuvo jokiu tepalu, berdavo krakmola ir viskas buvo gerai, cia dabar visko isgalvota pinigams daryt.. '
o tavo sunus tai šauniai čia, 'ka ir tv nebuvo senovėj'
Raime parašė:
kazin, o galima krakmolu barstyti ir ant kirksnyciu, vietoj tepalom jeigu paraude... po sauskelnem galvoju gal dregme, tai krakmolas gali ir netikti..![]()
Zinoma, kad galima barstyti krakmola. Mano mama irgi sake visur barstydavau krakmola ir kuo puikiausiai budavo, nesusdavo, neraudonuodavo.
Tai pats naturaliausias produktas gelbstintis nuo issuimu lyginant su kremukais, tepaliukais
Feja24 parašė:
mamytes norejau paklausti mano maziuke lyg temperaturos neturi bet pas ja daznai nosis kvepuoja taip lyg ten milijonas snargiuku as purskiu juros vandeneliu ir kiek matosi snargliukai istraukiu...bet ju nesimato lyg nosyte svari bet kvepuoja ji labai negraziai![]()
![]()
Kai buvau pas gydytoja sakiau del sitos problemeles: tai gydytoja man atsake kad cia normalu ir su laiku issivalys... Nes mums taip buvo vis kazkur lyg butu snargliukas bet niekas neissivalydavo, po kiek laiko viskas savaime praejo.
del nosytes tai va as is ryto jej girdziu kad sunkiai kvepuoja i nosyte ipuciu juros vandens istraukiu snargliukus ir vel ipuciu juros vandens ir maziausiai para nosyte svari
o del vaikuciu manau kaip isauklesim ta ir zinos
juk proe pc sededami jie tikrai nesidomes senove
o jei nepasakosime mes tai kas papasakos, nes mokykla nelabai tuo rupinasi dazniausiai moko pagal vadovelius ir viskas... nenoriu izeist tik sakau savo nuomone
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai