milou parašė:
klausykit, jei jau apie daiktus prakalbom, tai.. nezinau gal ir kvailai nuskambes, bet ar jusu nekamuoja baime kaip susitvarkyti su finansais? juk maziukui tiek daug visko reikia - lovyte, vezimelis, pampersai, rubeliai, dar prisideda man visokios mintys, kad gal butas mazokas (mums dviems budavo gana, o kai atsiras vaikas?), o jei kuris netektume darbo? man sukasi tos mintys ratu virs galvos nors tu ka.. nors abu dirbantys, jokiu kreditu neturim (bet zinoma ir buta nuomojames, o ne nuosavas), gal ir nereiktu taip nerimauti, juk nesam priklausomi nuo tevu paaugliai, bet man vis tiek taip neramu... pasidalinkit savo mintim ir teigiamu poziuriunoretusi tiketi, kad ne man vienai meduoliai ant medziu neauga..po truputi viskas, taip? juk taip?
...
Pilnai suprantu tavo nerima,nors ir gyvenu uzsienyje,bet ir cia pyragai ant medziu neauga,zinoma neisvengim islaidui ypac kai visko siais laikais yra parduotuves plysta nuo prekiu ir atrodo visko reikes,manau galima apseiti ir be dideliu islaidu tik reikia labai gerai apsvarstyti ko istiruju reikes o be ko galima ir apsieiti,manau geras dalykas pabendrauti jau su esamom mamytem,paklausti ju kas buvo butina pirkti o kas ne,taip pat rubeliu maziukam beprotiskai daug pripirkti nereikia juk greitai isaugs,taip pat daug kas gali atitekti is draugu ar giminiu jai yra kas turi vaiku,nes mazu vaiku tiek rubeliai tiek daikteliai beveik nesusidevi,aplamai pagalvojus kaip mus mamos,mociutes augino juk nebuvo tokiu daiktu ir visi sveiki ir stiprus uzaugom,o beprotiskas prekiu pasirinkimas nereiskia,kad viskas butina,tad nepergyvenk keleta pagrindiniu daikteliu ir uzteks