Justulka parašė:
![]()
![]()
![]()
Amore- Tawo dukryte lanko mokykla?
![]()
![]()
Aha, pas mus cia vaikai nuo 4-5 metu mokykla lanko
Justulka parašė:
![]()
![]()
![]()
Amore- Tawo dukryte lanko mokykla?
![]()
![]()
Aha, pas mus cia vaikai nuo 4-5 metu mokykla lanko
irunciukas parašė:
sveikutes visoskaip sveikateles?
jungiuosi su arbatos puodeliu..
kaip manot kada laikas pranest artimiesiems?ar jau pasisaket kuri tevams ir pan? as atsimenu su pirmaja mamai pasakiau ta diena,kai tik testa pasidariau![]()
Su pirma mamai pasakiau kai tik suzinojau, o jau mama pasirupino, kad visi kiti suzinotu
o dabar zino tik mano geriausia drauge
pasakysiu kovo vidury
irunciukas parašė:
sveikutes visoskaip sveikateles?
jungiuosi su arbatos puodeliu..
kaip manot kada laikas pranest artimiesiems?ar jau pasisaket kuri tevams ir pan? as atsimenu su pirmaja mamai pasakiau ta diena,kai tik testa pasidariau![]()
As kangi turiu mazyte dukryte kuri dar newaiksto ir sweria 9kg su wirs, tai jau yra pasakyta wakar anytai kad turetu omenyje ir padetu, nors ir taip neatsisako pabut su dukryte, bet jeigu bloga bus ar ka nusprendem netylet, nes su dukryte buwo labai bloga ir kol nezinojo, man kiso tai waistus tai dar kokiu nesamoniu.
Tetis mano jau irgi zino, tik laukiu kol su mama susisieksiu ir jai pasakysiu, ner ko ce slepti juk artimieji wis delto.
O kada pati planuoji pasakyti?
Amore parašė:
Aha, pas mus cia vaikai nuo 4-5 metu mokykla lanko![]()
as kadangi nzn is kur esi, gal galetum pasakyt
as su pirmaja kaip pastojau norejau kuo maziauv isiems sakyti nes pirmas vaikas nezinojau kaip kas ka, o vyras ejo visiems ir sake, drauga sutiko 10 metu nemates pirmas sakinys, BUSIU TETIS, zodziu gavosi kad visi suzinojo
Bet as pati kaip suzinoaju kad esu nescia buvo jau 2 menesiai
o sis nestumas maziukas buvo, tai tik lkeletui pasakiau
zodziu palauksiu vizito pas ginekologe savo svedijoje ir echoskopo tada manau labiau visiems pasakysiu viska
Viktorija101 parašė:
as su pirmaja kaip pastojau norejau kuo maziauv isiems sakyti nes pirmas vaikas nezinojau kaip kas ka, o vyras ejo visiems ir sake, drauga sutiko 10 metu nemates pirmas sakinys, BUSIU TETIS, zodziu gavosi kad visi suzinojo![]()
Bet as pati kaip suzinoaju kad esu nescia buvo jau 2 menesiai![]()
![]()
![]()
![]()
o sis nestumas maziukas buvo, tai tik lkeletui pasakiauzodziu palauksiu vizito pas ginekologe savo svedijoje ir echoskopo tada manau labiau visiems pasakysiu viska
![]()
Lengviau kai jau vaikutis vaiksto, o man sunkoka jau nesioti is tikruju mazyte sawo, dar nugara pradeda wel streikuoti. Tai geriau tegul zino ir sulaukti pagalbos, nei tureti nenorimas pasekmes. tfu tfu tfu
Justulka parašė:
Lengviau kai jau vaikutis vaiksto, o man sunkoka jau nesioti is tikruju mazyte sawo, dar nugara pradeda wel streikuoti. Tai geriau tegul zino ir sulaukti pagalbos, nei tureti nenorimas pasekmes. tfu tfu tfu
Oi oi,
Va ir as labai dziaugiuosi kad mazoji vaiksto
Manau jai man dar reiktu ja nesioti , as nelabai buciau dar planavusi, nes man butu per sunku
Justulka parašė:
as kadangi nzn is kur esi, gal galetum pasakyt![]()
Siuo metu Airijoje
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai