Smice parašė:
Tai gi vamergaites kaip gaminat kugeli?
noriu kugelio labai
![]()
labai gi lengva! aisku jei turi bulviu tarkavimo masina
Smice parašė:
Tai gi vamergaites kaip gaminat kugeli?
noriu kugelio labai
![]()
labai gi lengva! aisku jei turi bulviu tarkavimo masina
Smice parašė:
Kodel :D?
Tingiu terliotis
dazniausiai valgom vistiena,arba kalakutiena kazkaip paqgrinde ;) bulves pas mus laaabai retai buna...
man net nestumai skiriasi kaip su pirmaja jau senokai buvau atsisakiusi drabuziu nors ir pilvuko beveik nebuvo dar didelio bet jau nebetilpdavau ir su Ema priaugau 20 kg svorio per visa nestuma mergina gime gan normali 3780 g, bet ir suplisau nes man nebuvo pilnas atsidarymas kaip aiskino keliu cm truko. ir po gimdymo liko tik 3kg antsvorio beveik i anksteni svori buvau sugryzus po gimdymo bet maitinant vel svoris kilo kaip ant mieliu. o per si nestuma tai mazai palyginti priaugau ir ilgai tilpau i savo drabuzius nes kaip man atrodo pilvukas auksciau nei praeita nestuma
Mamyte gruodis parašė:
labai gi lengva! aisku jei turi bulviu tarkavimo masina![]()
Va va neturiu rankytem varysiu
wildaiva parašė:
Tingiu terliotisdazniausiai valgom vistiena,arba kalakutiena kazkaip paqgrinde ;) bulves pas mus laaabai retai buna...
![]()
Eiktu
as be bulviu gyvent negaliu
Smice parašė:
Eiktuas be bulviu gyvent negaliu
![]()
Aj,pas man tokiu labai dideliu poreikiu ner,zinok
bent kol kas..Negaliu pasakyt,kad esu tipine nescia tame,veliau nebent islys
ewelucin parašė:
man net nestumai skiriasi kaip su pirmaja jau senokai buvau atsisakiusi drabuziu nors ir pilvuko beveik nebuvo dar didelio bet jau nebetilpdavau ir su Ema priaugau …
Bet sako,kaip tik,kai maitina greiciau svoris krinta....
na as kugeli paprastai darau bulviu prisitarkuoju tik kiek mazdaug i blekute telpa na as tokia stiklinia naudoju tai ten nedaug telpa o dar plius mesyte su pienuku sutintu tai mazdaug kad tilptu tiek ir darau. i tarkuotas bulves supilu keptuveje pakepinta mesyte su riebaliuku, svogunais ir pienu piena keptuveje uzvyrinu kai jau uzputoja tada jau baigta ir supilu i tarkes ir tada jau i orkaite saunu ta makalose tesla gaminu kaip ir vedarams
ir kitaip nemoku
wildaiva parašė:
Bet sako,kaip tik,kai maitina greiciau svoris krinta....![]()
na matonmai ne visoms mano mama irgi po manes taip pat sustambejo ir iki siol liko su to svoriu ir dar jai pakilo svoris ji dabar sveria virs 100 bet neatrodo labai stora bet jos ir ugis beveik 180
wildaiva parašė:
Taip,mamuk,nes apie Santarus nemazai neigiamu atsiliepimu is pazystamu mamu,kas gimde,tai...As Gimdymo namuose jau nusprendus 100%![]()
O tu gal ėjai į kursus, kur organizuoja Gimdymo namai ir aprodo visas palatas? Man rodos, rašei, kad kažkokius kursus jau lankai
aš apie Gimdymo namus irgi daug gero girdėjau, beveik visos draugės ten gimdė. Bet dabar ėjau į genetikos centą kelis kartus Santariškėse ir visai man ten patiko, sakau, gal ir gimdyt būtų ten nieko
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai