tai junkis prie musu ;)
AinaAinute parašė:
Esu is Vilniaus, tik is baltupiu rajono, vis pagalvoju apie kursus irgi...gal ir uzsirasysiu kur nueit :}
tai junkis prie musu ;)
AinaAinute parašė:
Esu is Vilniaus, tik is baltupiu rajono, vis pagalvoju apie kursus irgi...gal ir uzsirasysiu kur nueit :}
klosdzei112 parašė:
ZinomaO tu gruodzio Gruodzio 21mai uzsiregistravai?
![]()
Uzsiregistravau
woohoo! galesim susipazint gyvai
ziuriu pora savaiteliu skirtumas turetu buti tarp vaikuciu, tai gali net tekti ir ligoninej atsidurt kartu :))) as tai tik uz VGN.. apie kitas vietas man per ziaurus atsiliepimai :/
klosdzei112 parašė:
Uzsiregistravau![]()
o as pazymejau, kad su vyru, nors, manau, kad jis negales. bet issibraukt, manau, niekad nevelu
arba jei taviskis gris-gales maniskio vietoj but :)))
AinaAinute parašė:
Uzsiregistravau ir as katik, tik nepazymejau ar su vyru ateisiu, nes nezinaujis uzsieny siuo metu...
![]()
peachy parašė:
woohoo! galesim susipazint gyvaiziuriu pora savaiteliu skirtumas turetu buti tarp vaikuciu, tai gali net tekti ir ligoninej atsidurt kartu :))) as tai tik uz VGN.. apie kitas vietas man per ziaurus atsiliepimai :/
Na o as tik uz Antakalni nes tik ten suteiks reikiama pagalba mazyliui jai kazkas bus ne taip. Ir turiu labai gera vyro brolio pazystama daktare
klosdzei112 parašė:
Na o as tik uz Antakalni nes tik ten suteiks reikiama pagalba mazyliui jai kazkas bus ne taip. Ir turiu labai gera vyro brolio pazystama daktare![]()
Zinom VGN labai gera. Bet jai vaikeliui kas negerai ten nebus nei inkubatoriu nei reikiamos yrangos...
peachy parašė:
o as pazymejau, kad su vyru, nors, manau, kad jis negales. bet issibraukt, manau, niekad neveluarba jei taviskis gris-gales maniskio vietoj but :)))
as uzsirasiau be vyro bet nzn gal jis nores... dabar dirba tai nelabai noriu trugdyt
ojej, apie sita nieko nezinojau...
na, as kita men bandysiu ten irgi pas viena gydytoja patekt, tai tikiuos, papasakos man apie tuos VGN ir ju galimybes
klosdzei112 parašė:
Zinom VGN labai gera. Bet jai vaikeliui kas negerai ten nebus nei inkubatoriu nei reikiamos yrangos...
peachy parašė:
ojej, apie sita nieko nezinojau...
na, as kita men bandysiu ten irgi pas viena gydytoja patekt, tai tikiuos, papasakos man apie tuos VGN ir ju galimybes![]()
zinoma reikia teirautis
Matai as irgi rinkciaus VGN bet pas mane rizikos faktorius ir nenoriu but toli nuo pagalbos..
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai