Maniskis pirmad turejo temp, beveik 39. tai sedim namie. Numusiau as ta temp ir viskas. nei slogos, nei kosulio, nieko. tai nesuprantau zodziu kas cia buvo...
o daugiau nieko naujo, viskas neblogai. augam. pykstames
zazuzulu parašė:
Cia po operacijos taip ilgai sveikote? Mus uzrase tik liepos pabaigoje, kazkaip vasara nesinori. Bet laukti reikia net 8 men.,
Sav po operacijos buvom namuose,tada isejom i darziuka ir susirgom
padigavom kazkoki virusa su temp...nei gerkle raudona,nei snarglio,tik truputi kosejom...nu dziaugiuosi,kad greit atsistojom ant koju,dar kelias dienas pasilikom namuose del saugumo. Nuo pirmad grupeje tik trys vaikai is 17!!! Man tai sokas. Vienas is tu triju maniskis,o visi kiti serga...
Just M. parašė:
Maniskis pirmad turejo temp, beveik 39. tai sedim namie. Numusiau as ta temp ir viskas. nei slogos, nei kosulio, nieko. tai nesuprantau zodziu kas cia buvo... :hmmm…
Mes irgi pasipykstam zinok
charakteris is tetes paveldetas,nors jis vezys o ne liutas
Sveikos, kaip laikosi liepinukai? Maniškė tai ačiū Dievui nuo gruodžio kaip grįžom pagaliau iš ligoninių nesirgo visiškai (tfu tfu tfu), šiendien paskiepijom Prevenar13 pneumokoko vakcina, na ir dar pavasarinį gripių/virusų laikotarpį prabūsim namuose, tada bandysim eit į daržiuką, nes jau klausia kiekvieną dieną kada į darželį
Beje vakar pagaliau su seneliu ir tėčiu nupildė sniego senį
laukė vaikas nuo tada, kai prisnigo, o šiandien panašu ir senio nebeliks
niduliuke parašė:
Sveikos, kaip laikosi liepinukai? Maniškė tai ačiū Dievui nuo gruodžio kaip grįžom pagaliau iš ligoninių nesirgo visiškai (tfu tfu tfu), šiendien paskiepijom Preven…
Smagu, kad esate sveikuciai
Sitos ligos tai neduok Dieve. Maniskis auga , geras berniukas siandien abu kepsim koki skanu pyraga tai zesiu kaip miltai taskysis visur
Mes ir nebesergam aciu dievui, bet db paranoja man nebuciuokit vaiku plaukit rankas neciaudekit visiem namuose
bet labai bijau grypo. Maziukas tik kapsiuka vis nusitrina ant pilvo ir ant pilvo trauksiu vaikstyne speju kad daugiau pasedetu nes gaila jau pimpio tik sugyja ir vel raudona. Idomu jusu berniukam buvo tokiu bedu?
zydrun parašė:
Mes ir nebesergam aciu dievui, bet db paranoja man nebuciuokit vaiku plaukit rankas neciaudekit visiem namuosebet labai bijau grypo. Maziukas tik kapsiuka vis nu…
Sweika.maniskiui nebuvo.O mes kazkaip nebijoom tu susirgimu...ana ziema prasikankinau ir gruodi 2sav sirgom ir sausi 2sav ir vasari...... men...o siiais metais dar kolkas nesergam.Greit metai jau kaip nesergam:)Nu jei susirgs gydysimes:)Nieko baisaus.
bagiracka24 parašė:
Sweika.maniskiui nebuvo.O mes kazkaip nebijoom tu susirgimu...ana ziema prasikankinau ir gruodi 2sav sirgom ir sausi 2sav ir vasari...... men...o siiais metais dar…
As del maziuko bijau kad uzkres nes jau du kartus ligoninej teko guleti tai baime ir atsirado.
zydrun parašė:
Mes ir nebesergam aciu dievui, bet db paranoja man nebuciuokit vaiku plaukit rankas neciaudekit visiem namuosebet labai bijau grypo. Maziukas tik kapsiuka vis nu…
Maniskiui irgi tokiu problemu nebuvo....idomiai kaip
tai per pampi pritrina? Nors mano ant pilvo labai ilgai sliauziojo,ropot pradejo tik ismokes vaikscioti praktiskai,visa laika sliauze,bet niekada nepritryne
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai