bebriuke83 parašė:
Ne visas siunčia, nes viena iš paskaitėlių klausinėjosi, ar kitas siuntė pas okulistą, tai matyt, čia nuo gydytojo priklauso. Kai esu trumparegė, tai mane ginė iš k…
As irgi trumparege, bet man atrodo, kad ne tik del to siuncia
bebriuke83 parašė:
Ne visas siunčia, nes viena iš paskaitėlių klausinėjosi, ar kitas siuntė pas okulistą, tai matyt, čia nuo gydytojo priklauso. Kai esu trumparegė, tai mane ginė iš k…
As irgi trumparege, bet man atrodo, kad ne tik del to siuncia
BonBon parašė:
As irgi trumparege, bet man atrodo, kad ne tik del to siuncia![]()
Manes irgi nesiunte pas okulistus dantistus.
O nagai tai siaubas. Auga kaip greitai! Nespeju kirpti. Plaukai irgi suviesejo. Tai kirpeja sako, na nieko, po gimdymo slinkti prades
simonne parašė:
Manes irgi nesiunte pas okulistus dantistus.
O nagai tai siaubas. Auga kaip greitai! Nespeju kirpti. Plaukai irgi suviesejo. Ta…
Man visa gyvenima ir plaukai, ir nagai greit augdavo, negaliu skustis. Nestumo metu nieks nepasikeite nei i viena, nei i kita puse. Su dantukais irgi dar gerai. Dar neturiu, tpu tpu, nei vieno taisyto (bet cia jau genetika). Tai labai dziaugiuos, kad trupet niekas nepradejo, nes pieno produktu mazai vartoju, o kalcio taip pat papildomai ne.. ziuresiu po gimdymo, kas desis
BonBon parašė:
As irgi trumparege, bet man atrodo, kad ne tik del to siuncia![]()
Kiek klausinėjau okulistės, tai čia kaip koks formalumas, likęs iš sovietinių laikų, nes tais laikais dažnai neleisdavo gimdyti dėl prasto regėjimo, o dabar tik vienai kitai ir tai dėl rimtų akių ligų
Aš okulistės užklausiau, ar pati galėsiu gimdyti, tai ji man pasakė, kad ta mano trumparegystė yra juokas, nes akių dugnas ir tinklainė sveiki. Mano pusseserės regėjimas -6 ar -7, bet ji pati pagimdė du berniukus, nors ten jai akušerė aiškino, kad bestūmiant gimdymo metu gali atšokti tinklainė ar kažkas pan.
bebriuke83 parašė:
Kiek klausinėjau okulistės, tai čia kaip koks formalumas, likęs iš sovietinių laikų, nes tais laikais dažnai neleisdavo gimdyti dėl prasto regėjimo, o dabar tik vie…
Na viskas aisku. Na patikrino ir gerai
BonBon parašė:
Mitochondrija, man atrodo tu sakei, kad med mokslus studijavai, tai jau turetum zinot ir mumis pasakyt, ka reikia tikrint![]()
aha, kaip ir tu berods
as tai galvoju, kad nesiunte manes gal todel, kad pas mus provincijoj ner okulistu?
mitochondrija parašė:
aha, kaip ir tu berodsas tai galvoju, kad nesiunte manes gal todel, kad pas mus provincijoj ner okulistu?
![]()
Nu cia dabar
matyt nesiunte, nes nebuvo reikalo
gal tikrai tik trumpareges siuncia
BonBon parašė:
Nu cia dabarmatyt nesiunte, nes nebuvo reikalo
gal tikrai tik trumpareges siuncia
![]()
Na nezinau man tai austihmatizmas -spinduli lauzia kitaip,tai ziuresim ka papasakos
egluteR parašė:
Na nezinau man tai austihmatizmas -spinduli lauzia kitaip,tai ziuresim ka papasakos
Astigmatizmas - ne liga. Turbut nesioji koreguojancius akinius? Gali but astigmatizmas ir be trumparegystes ar toliaregystes
Ok as
BonBon parašė:
Astigmatizmas - ne liga. Turbut nesioji koreguojancius akinius? Gali but astigmatizmas ir be trumparegystes ar toliaregystes![]()
I toli nematau..Nesioju akinius jau nuo 3 metu ... Na bet tikiuosi kad viskas ok
suprantat as tokia baile esu kad briski kas ir prisigalvoju kad pasaulio pabaiga o kad ne liga tai zinau bet va vistiek pergyvenu
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai