ele0 parašė:
visi saldėsiai kelia rūgštis. Miau tikrai ne vaistas ir ne priemonė šiuo atveju![]()
nu man zinok kazkaip padeda nzn kodel
ele0 parašė:
visi saldėsiai kelia rūgštis. Miau tikrai ne vaistas ir ne priemonė šiuo atveju![]()
nu man zinok kazkaip padeda nzn kodel
holly parašė:
Pabandyk gerti mineralini borjomi, man nuo rugsciu padeda ;)
nusipirkau... ziuresiu kas bus... nes db jau niekas benepadeda is iprastu mano priemoniu
Shinshila84 parašė:
nusipirkau... ziuresiu kas bus... nes db jau niekas benepadeda is iprastu mano priemoniu![]()
Man irgi gydytoja patare borjomi, bet butinai nugazuota!!! Nes angliarugste lb skatina rugstinguma.. gali arba atsukt buteli ir palikt, arba tiesiog perpilk i asoteli ir issigazuos
zodziu sake taip, toki nuogazuota borjomi gert pries kiekviena valgi nuo puses iki stiklines..
BonBon parašė:
Man irgi gydytoja patare borjomi, bet butinai nugazuota!!! Nes angliarugste lb skatina rugstinguma.. gali arba atsukt buteli ir palikt, arba tiesiog perpilk i asote…
bet tokios slikstynes nesu daugiau ragavus...
as ji gerdavau tik ant pagiriu tada man jo skonis pats tas budavo
Shinshila84 parašė:
bet tokios slikstynes nesu daugiau ragavus...as ji gerdavau tik ant pagiriu tada man jo skonis pats tas budavo
![]()
![]()
Man tai jis patinka
Shinshila84 parašė:
bet tokios slikstynes nesu daugiau ragavus...as ji gerdavau tik ant pagiriu tada man jo skonis pats tas budavo
![]()
![]()
Man visai nieko, toks vaistukais atsiduoda
bebriuke83 parašė:
Man tai jis patinka![]()
ne ne... vytautas 100 kartu geriau man.
BonBon parašė:
Man visai nieko, toks vaistukais atsiduoda![]()
va va tas spec skonis
Shinshila84 parašė:
ne ne... vytautas 100 kartu geriau man.
Man Vytautas neisgazuojamas..
jo atsigerus per nosi vos ne fontanai gali but
borjomi svelnesnis.. dar yra kazkoks gruziniskas, dabar pavadinimo nepasakysiu, bet zaliam butely, tai jis skanesnis man, nes neturi to vaistuku skonio
BonBon parašė:
Man Vytautas neisgazuojamas..jo atsigerus per nosi vos ne fontanai gali but
borjomi svelnesnis.. dar yra kazkoks gruziniskas, dabar pavadinimo …
as nzn man kazkaip normaliai ta burbulai
as kazkaip pries nestuma gerdavau gazuota min. tai akzkaip ir db reikia man tu burbulu...
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai