RRASIUKS parašė:
Tikrai kaikurie gyd. nesupratingi.man pakruoji nustate, kad vaikutis nebegyvas, tai su greitaja vese i siaulius.vyras lauke uz duru, o mane apzejo siauliu gine.pasake, kad nebegyvas.o sesute ar kas (gal kita gyditoja) vos nereke ant manes, sako tai ko tik dabar atvaziavai ko nevaziavai kai judesiu nebejutai.per asaras nebeislemenau, kad taip ir daraiau, kad nebejutus judeseliu ir vaziavau tikrintis.ziauruma neapsakytas.kitos elgesi labai gerai, supratingai.liepe nekreipti demesio.tik va po gimdymo praejus dienai turejo buti laidojamas mabo kudikelis, atejus daktarui pasiprasiau namo, sakau laidos mano vaikuti.sako jokiu, vaiko jau nebera, nieko nepakeisi, gali ir nebuti laidotuvese.zodiu as puoliau i asaras, vyras tuoj pas skyriaus vedeja.tas atejes ramino mane, sako aisku isleisime juk laidosi savo vaikuti.galiu pasakyti, kad kiti gyditojai laikosisavu aisykliu, nesigilina i jokius asmeniskumus.beje kai gimdziau negyva suneli labai skaudejo, per saremi surekiau, tai mane tilde viena gyd.sako ko cia reki ar skauda.mat vyras tuo tarpu buvo iki namu isvykes(labai trumpam), su manim buvo mama pasilikusi.jos i gimdykla neleido.ai buvau viena.gaila, kad vyras nesuspejo sugrysti.
didele uzuojauta,kad teko isgyventi toki dalyka.. ir vel kriokiu kaip nezinau kas,pastaruoju metu isvis jautri pasidarius...