Claudia.. parašė:
As net nemaciau tokiu, bet va jau turiu ta plastmasine isigijus![]()
as ką tik daržely užmačiau
Claudia.. parašė:
As net nemaciau tokiu, bet va jau turiu ta plastmasine isigijus![]()
as ką tik daržely užmačiau
Gincer parašė:
Mergicos kokius skalbimo miltelius naudojate/naudosite leliams? Kur perkate? Gal patarsite kažką...![]()
nusipirkau ir jau isploviau su Balance spalvotiems, neutral baltiems, man patiko!!
bet gi demiu ner, nezinau ar jie skalbs gerai. Siaip visi guria Bobas miltelius, juos dar bandysiu!
Claudia.. parašė:
Jau po gimdymo kaip bus taipSvarbu pries
tikiuos as cia nenusisneku, bet tikrai man kelia dideli rupesti
![]()
![]()
Man ir
o su vyru mes viska aptarinejam
mums tai naturalus dalykai
Man su pirmu vaiku vonele nepasiteisino, nes labai verkdavo ant nugaros guldant. Tik pilvu zemyn galejom praust, tai po to mes savo vonia tiesiog pripildavom, pamaudydavom ten, buvo vietos ir paplukdyt. Tai issirutuliojo i tevelio laika su vaiku vakare, nes jie ten turksdavos puse valandos
Kad nebutu bereikalo tiek vandens prileista, vyras arba as eidavom po to pagulet :)))
Feona parašė:
As vakar ta pusdieni, kai verkt nusprendziau, tai ir kad bent jau butu del ko verkt pradejau lygint vyro marskinius, o lyging as nekenciu
Lenku skyriuj ziurek, didelis baltas butelys kefyr uzrasas
Bellure parašė:
Man su pirmu vaiku vonele nepasiteisino, nes labai verkdavo ant nugaros guldant. Tik pilvu zemyn galejom praust, tai po to mes savo vonia tiesiog pripildavom, pamau…
va va mes lygiai taip pat
vaitind parašė:
nusipirkau ir jau isploviau su Balance spalvotiems, neutral baltiems, man patiko!!bet gi demiu ner, nezinau ar jie skalbs gerai. Siaip visi guria Bobas mil…
As pirkau ir jau isploviau su fairy non bio kapsulem ir dettol antibakteriniu skysciu
Rafinuota_bohema parašė:
Maniskis ir supranta, neprikaiso, nepyksta, guodzia, myluoja . As ir tikrai ne is nepagarbos Taip elgiuosi...
Mano taip pat, neisivaizduoju as jei nesuprastu manes tai tikrai isproteciau ir man tokio vyro nereikia! Juk artimiausias zmogus palaiko kai sunku ir dziaugiasi kai viskas puiku...As jam padekoju visada uz supratima kai tie blogi momentai praeina
Va siandiena man kokius pusrycius paruose,nes praeita savaitele liudna buvo..
Rafinuota_bohema parašė:
Man iro su vyru mes viska aptarinejam
mums tai naturalus dalykai
Mes visas gimdymo detales irgi aptariam, bet man paciai geda kazkaip apie tai sakyt
Naturalu aisku, net nekreiptu jis demesio manau, bet paciai nemalonu
Aj geriau negalvosiu, nes man silpna darosi. Rimtai, cia vienintelis dalykas, kuris taip kamuoja mane, nu durnele gryna
vaitind parašė:
man pamenu kai uzejo pirmas stiprus saremis, iskart ejau tustintis, net skystai, tad manau klizmutes gali ir neprireikt, o va po gimdymo gali reiketi![]()
As taip irgi skaiciau, kad jeigu gimdymo eiga naturali tai klizmos nereikia, nes organizmas tureru pries tai savaime pasiruosti ir issivalyti per karta ar kelis, bet kazkaip daug tokiu "sekmes istoriju" neradau
Skaiciau, kad viena gimdyve ligoninej net apsauke kai klizmos paprase ir kaip suprantu ju siais laikais nebedaro. As irgi tokiu avariju labai nenoriu, suprantu, kad personalas priprates ir ten greitai viska sutvarko, bet...
O gal tuo momentu niekas nerupes, kad tik greiciau viskas pasibaigtu, nezinau kaip bus, bet jeigu zinociau buda to isvengti tai butinai juo pasinuidociau
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai