ligitamasev parašė:
Tikrai ne![]()
Aš ir ne
pamačiau tai įdomu pasidarė... už ką? už jaunos dizainerės vardą?
ligitamasev parašė:
Tikrai ne![]()
Aš ir ne
pamačiau tai įdomu pasidarė... už ką? už jaunos dizainerės vardą?
vilmoskyte parašė:
Sveikos, nestukesziuriu jus cia apie tiek jau priraset, idomu viska paskaityneti, kaip ka jaucia kuri, ka galvojat, kokios mes visos skirtingos
![]()
Mano placenta pilvo puseje taip pat, judesiuku dar nejauciu..kada tau pirmieji buvo?
ir as zinau mitu nestumo metu
vis naktim sapnuoju mergytes, karta jau gimdziau o sekancia nakti vis mergaite vysciau, visa nakti pampersus keiciau ir maitinau krutim
godziai dukryte gere piena ir daug jo buvo
manau cia i gera tokie sapnai
viena karta tik berniuka sapnavau ir turbut tik todel kad drauge kvarsino man galva mintim apie berniukus
sake nenusiteikt taip del mergaites, o gal berniukas bus, negali zinot...
nu tai turbut ir prisisapnavo
taip pat beria mane ir demeliu pilna. dar sako kad kai laukies berniuko tai visa grazi ir svyti net, o mergaites visa grozi atima is nestukes, tai va atrodau tokia issekus ir isvarginta kad net kosmetika nebepadeda.... o dabar tik skano sulaukt
Darinadan parašė:
Mano placenta pilvo puseje taip pat, judesiuku dar nejauciu..kada tau pirmieji buvo?![]()
17 savaitei prasidejus pajauciau toki keista burbuliavima viduj, tai tas burbuliavimas jautesi iki gerokai ipusejus 20 savaitei, o apie 21 savaite jau jauciau kazka aiskaus
ir dabar kai pakalbinu lele, jauciu kaip viduj sukinejasi, vartosi, bet bumsiuku nelabai
Rafinuota_bohema parašė:
Aš ir nepamačiau tai įdomu pasidarė... už ką? už jaunos dizainerės vardą?
Sakė pilni gariūnai kopijų, tai nenustebčiau, kad ir čia net ne originalas
Už 200 lt bent 4 bodžiukus nuperku, ir daug gražesnius
Rafinuota_bohema parašė:
Oj, o man kuo saldžiaušiandien išsikepiau obuolių pyragą, tai valgiau su ledais ir karamele :DDD vyras juokėsi, kad man užpakaliukas nuo saldumynų užsiklijuos :…
Na as taip negaleciau :))) mano vyras tai sujuokino treciadieni, valgau leda, jis ir sako juk vaika susargdinsi
fainas tas mano vyras, jis turi 2 brolius, jis budamas mazas labai visad sesytes norejo, tai dabar sako turesiu mergyte,esu labai laimingas
Rafinuota_bohema parašė:
Čia kaip manęs ligoninėj klausė, gal Jūs užvalgėte ko keisto, kad pilvuką maudžia? O vyras tokiu ramiu tonu: ,,o kas yra keistas maistas nėštumo metu''? tai net dak…
:DDDD
Darinadan parašė:
Na as taip negaleciau :))) mano vyras tai sujuokino treciadieni, valgau leda, jis ir sako juk vaika susargdinsi![]()
Bus tėtuko mergytė
Lemur parašė:
Truputi isiteprsiu i jusu pokalbi
nieko man dorai nepasake... vat del to ir pergyvenu dabar..
vilmoskyte parašė:
17 savaitei prasidejus pajauciau toki keista burbuliavima viduj, tai tas burbuliavimas jautesi iki gerokai ipusejus 20 savaitei, o apie 21 savaite jau jauciau kazka…
Na laukiu ir as to nerealaus jausmelio
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai