ggiinnttaa parašė:
O man negera darbe pasidare, ir nuvaziavau pas savo gine tai gimda sukietejus nuo pervargimo sako.. tai va pasiunte i ligonine ir as nuo vakar..![]()
o ka nors daro ar kaip ir man liepe ilsetis ir megautis pavasarine saule?
ggiinnttaa parašė:
O man negera darbe pasidare, ir nuvaziavau pas savo gine tai gimda sukietejus nuo pervargimo sako.. tai va pasiunte i ligonine ir as nuo vakar..![]()
o ka nors daro ar kaip ir man liepe ilsetis ir megautis pavasarine saule?
melita1000 parašė:
Nu jo reikia tik stiprios valios atsilaikyti,bet saunuole!Zinai namie maziau streso ir itampos,niekas nenervuoja
Kaip orai pas tave ar jau daug saulutes…
Buvo saulėtų dienų, o nuo vakar vėl vėjas, lietus ir šalta
Rafinuota_bohema parašė:
Buvo saulėtų dienų, o nuo vakar vėl vėjas, lietus ir šalta![]()
Niu, kas gyvena pas tave?;)
Rafinuota_bohema parašė:
Nepasakė mums lyties.... bet auga stiprus, didelis stebukliukasmojavo ir kojytėm ir rankytėm
![]()
O nemate, ar nesake?
Juditel3 parašė:
ilgai zada laikyt ligoninej? ar isleis su pasizadejimu nedirbt?![]()
Vat nezinau zinok dar neklausiau kada paleis bet lb tikiuos pirmadieny taip norisi namo.. joa su darbeliu jau turbut teks atsisveikint o taip planavau gerai jauciausiaus sakiau isdirbsiu tuos du men.. bet daktare jau sake kad negryst i darbeli..
jurguteee parašė:
O nemate, ar nesake?
Nesakė
pakliuom pas senmergę tokią... visa susiraukus aš tik ją pamačiau ir sakau vyrui ,,šita tai tikrai nesakys''... tai sakau tada užveskite ant užpakaliuko, sako negaliu... žodžiu...
ggiinnttaa parašė:
Vat nezinau zinok dar neklausiau kada paleis bet lb tikiuos pirmadieny taip norisi namo.. joa su darbeliu jau turbut teks atsisveikint o taip planavau gerai jauciau…
ir gerai zinok, niekur tas darbas nedings, pailsesi pabusi namuos
apie leliu bus daugiau laiko pasvajot
as irgi jau manau nebegrysiu dirbti, nors beveik 4 men jau atitinginiavau tai nei noro neber kokiam darbui
net namuos nieko nedarau. karta sauleta tokia grazi diena taip noris namuos pasikuist pavasarine tvarka padaryt
mhm... isploviau grindis , sudejau skalbenke ir jau guliau nes nugara net lauze per puse... tai pasiseke man kad draugas (tfu tfu tfu) namuos tvarkosi ir valgyt pagamina kai netingi
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai