Darinadan parašė:
Na ka esam nezmoniskai laimingi, pas mus taip pat damute gyvena!!!!![]()
![]()
![]()
Nuodugniai apziurejo, tai esam sveikos, viskas ciki :))
![]()
Svekinimai dideliausi laukiant princesytės
o aš taip ir likau nežinioje...
Darinadan parašė:
![]()
![]()
![]()
Svekinimai dideliausi laukiant princesytės
o aš taip ir likau nežinioje...
Rafinuota_bohema parašė:
Svekinimai dideliausi laukiant princesytėso aš taip ir likau nežinioje... :4u:</blockq
Aciu Labai![]()
Na gal apsispresi sekanciam skanui, nors isties leliuko sveikata svarbiausia, kad viskas gerai jam.![]()
As tai vakar tokia laiminga buvau, ilgai net negalejau uzmigt, visokios grazios mintys lindo i galva :))
Dar data patikslino, rugsejo 1 terminas, na bus matyt, seip patyre zmones sneka, kad mergaites nemegsta uzsibut..hm..bet mama mane 2 savaites, o gal ir daugiau pernesiojo..
melita1000 parašė:
Labukas visoms mergytemsGrizusi is atostogu iskart jungiuosi prie jusu,nes taip smagiai cia snekuciuojates
Tai as ir pasidalinsiu,kad nesioju mazuli…
SVEIKINU , pas mane mergyte o judri kokia tai ne tas zodis
sandien ryte septinta pora geru spyriu ir mamytei laikas keltis ;)tik va del vardo dar netimaujam , turim pora Olivia ir Scarlet , nes vyras mano nelietuvis tai reikia , lengvo vardo kad prosenele galetu saukti savo lelyte
kaip sveikatele tavo ?;)
Rafinuota_bohema parašė:
Svekinimai dideliausi laukiant princesytėso aš taip ir likau nežinioje...
![]()
Šaunu, kad jūsų leliukas sveikas
Paskaičiau, kad lyties tyčia jums nesako, ir kad vedama principo, privačiai nutarėt nesidaryti echo. Žinot, kažkaip pagalvojau, manau, kad praeis jums tas pyktis ir vistiek nutarsit echoskopui privačiam
Sveikinu mamytes, žiūriu damučių temelėje pasipylė
Darinadan parašė:
![]()
![]()
![]()
Sveikinimai
Rafinuota_bohema parašė:
Na taip jau būna su taupuoliaismano vyras ir taupus, bet jis taupus tik sau
nupirkau diržą vakar jam, sako kam toks brangus, man nereikia... bet kas mane ir …
Tau gerai
Jis tai dar ir argumentuoja viską, sako vežimuko juk kiek tereikės, nes mes sportinuką naują, gerą turim, rūbeliai tuoj pat išaugs (ta prasme, kad daug nepripirkt, bet aš pamatau ką nors gražaus ir noris pirkt, juk savo stebukliukui) ir taip toliau
Bet aš jo neklausau
Išlaidūne mane vadina
Sakau man savo vaikui nieko negaila, geriau sau nieko nenusipirksiu, bet vaikui visada
Nu žodžiu, išsiliejau, dabar geriau jaučiuos
skaistuolina parašė:
SVEIKINU , pas mane mergyte o judri kokia tai ne tas zodissandien ryte septinta pora geru spyriu ir mamytei laikas keltis ;)tik va del vardo dar netimaujam , tu…
Olivia, gražus labai
Claudia.. parašė:
Tau geraiJis tai dar ir argumenhttp://static.tevu-darzelis.lt/forumas/my-plugins/bb-smilies/default/icon_4u.giftuoja viską, sako vežimuko juk kiek tereikės,…
teisingai vyras sako, pamatysi pati
jurguteee parašė:
teisingai vyras sako, pamatysi pati![]()
Tai aš suprantu, tai ką sako, bet tai situacijos nekeičia, aš tai tikrai noriu daugiau nei vieno vaiko, tai juk visi daikteliai atliks
Aš nesakau, kad yra blogai nusipirkt dėvėtą vežimą ar lovytę ar beleką, bet tiesiog, kai leidžia sąlygos įsigyt naujus, kodėl gi ne, gerai, kad aš pati dirbu, man dar sakė, gal tu nebedirk, pailsėk, aha galvoju, ir sėdėt po to ant sprando, man nepatinka prašyt pinigų savo reikmėms, o dabar jų tikrai padaugės
Tokia mano nuomonė tiesiog
Claudia.. parašė:
Sveikinimai![]()
![]()
Aciu
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai