laurasadz parašė:
Bet tikrai buna kur is traipsniu istraukia istrauka ir ideda![]()
Ideda tam, kad paneigtu absurdiska veiksma ar minti
Arba man asmeniskai patinka, kai pasidalina nuorodom produkto kokio, masazu, ar dar kita naudinga info
laurasadz parašė:
Bet tikrai buna kur is traipsniu istraukia istrauka ir ideda![]()
Ideda tam, kad paneigtu absurdiska veiksma ar minti
Arba man asmeniskai patinka, kai pasidalina nuorodom produkto kokio, masazu, ar dar kita naudinga info
vaduute parašė:
Nu komentarai tokie geri net su foto, bereikia tik suprast![]()
As gi is patirties patariu ir pakomentuoju. Ir foto ne is interneto, o is asmeninio archyvo
gintit parašė:
As gi is patirties patariu ir pakomentuoju. Ir foto ne is interneto, o is asmeninio archyvo![]()
Nu tai apie ka as ir kalbu
cia kazkas sake kad viska is interneto traukiama, o ne is patiries
va stai tau ir patirtis, jei ausys atlepusios nezinau ramstyk su kuo nori, vistiek nepakeisi
laura ir tomas parašė:
Sveikos, mano maziukui 2men ir labai bega seiles griauzia rankytes, nejaugi jau dygsta dantukai ? Gal teko kuriai nors su tuo susodurti ?![]()
Mano mergytei taip pat labai bėga seilės ir kiša kumštukus į burnytę. Pasižiūrėjus matosi, kad baltuoja apačioje. Klausiau vakar daktarės,tai sakė jau kaip ir ruošias dantukai lyst, bet gali prasikalt kad ir po kelių mėnesių
Silkverpe parašė:
Va idesiu kaip teisingai klijuot, kaip irodyma...
Pasutai visai
Looreetaa parašė:
Pasutai visai![]()
![]()
![]()
gintit parašė:
Pas mus dominuoja atlepusios ausys. Ne baisiai, bet... kadangi pas mano vyra tokios, ir sitas genas dominuoja ( moksliskai irodyta), tai klijuok neklijaves. Kaip ir…
Man atrodo, kad jus tai tikrai neklijavot su pleistriukais...:)aisku kad viska lemia genai.. Perskaiciau del tu pleistriuku ir uz galvos susiemiau.. Beje, grazi laiminga seima, kam rupi tos ausys!
agnemika parašė:
Mano mergytei taip pat labai bėga seilės ir kiša kumštukus į burnytę. Pasižiūrėjus matosi, kad baltuoja apačioje. Klausiau vakar daktarės,tai sakė jau kaip ir ruoši…
Pas maniske tas pats ir virsui ir apacioj dantenu sriti balciau, o kumstis ypac nykstys tai skaniausias daiktas, ne soskes nereikia
tik pas maniske seiliu nera labai daug
Silkverpe parašė:
ir nereik sakyt, kad jei mama mano, kad nuo aguonu pieniuko vaikas geriau miegos, tai negalima duot ... taigi geriau mama zino kas jos vaikui geriausia :laaabai-ju…
Nu tikrai visai nepagalvojau...
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai