eleonorai123 parašė:
Kaip tai atrodo? Nelabai įsivaizduoju
Nū aš spėju kad tiesiog prie tos vietos kur susisega bodziukai kažkas papildomo prisisega kad prailgintu. Ar klystu?
eleonorai123 parašė:
Kaip tai atrodo? Nelabai įsivaizduoju
Nū aš spėju kad tiesiog prie tos vietos kur susisega bodziukai kažkas papildomo prisisega kad prailgintu. Ar klystu?
LauraB.B. parašė:
O gal galit įdėti foto kaip tas prailginimas atrodo![]()
Irmgardina parašė:
Gal pasidalinsite savo receptais? Kokias koseles megsta jusu maziukai, kadangi as jau antra savaite kovoju ir nebezinau ka ir bedaryti nes nevalgo.
Maniškis mėgsta morkytę, neseniai pradėjom, tai skaniai valgo, tai dažniau dėsiu dabar į košes
o šiaip valgo moliūgą skaniai, kruopas pasaldintas uogom(mėlynėm, avietėm, šilauogėm ar baltaisiais serbentais, bet juos maišau su bananu nes rūgštūs labai
)dar valgo bananą, obuolį. Daržoviene nelabai mėgsta, bet kai pradėjom mėsytę, mum lyg ir pagerėjo situacija
Mama Dovile parašė:
Va mes turim tokįBandau įkelt prailgintojo nuotrauką
Ačiū
Reiks ieškoti.
Sveikos
keletą dienų nebuvau tai daug paskaityt radau
Maitinu mp ir maitinsiu kol atsisakys
arba iki rudens
naktį keliamės nuo 3 iki n kartų
košę valgom 3 kart, pilnom gerom porcijom
daržoves mylim, kruopos tik užpilamos
Dėl mėsytės pas mus dabar gaunasi taip per savaitę 1 kart veršio kepenėlių, 1 kart putpelės kiaušinio trinys ir 4-5kart veršienos mėsytė
labai patinka jam
Irmgardina parašė:
Gal pasidalinsite savo receptais? Kokias koseles megsta jusu maziukai, kadangi as jau antra savaite kovoju ir nebezinau ka ir bedaryti nes nevalgo.
Mano vaikinas "kruopinukas" - mėgsta visas kruopų košes, verdant visad įpjaustau obuolio, o kad dar skaniau būtu ant viršaus nedaug užpilu vaisių tyrelės ir nemaišiusi valgidinu (matyt apsigauna kad tyrelę valgo, tad nespėju duoti, sėdi vis išsižiojęs
Beja, pastebėjau, kad noriau valgo kai vis duodu atsigerti vandens (pvz. kas 5-10 šaukštelių), o ir viduriukų taip nekietina tada
O su daržovėmis sunkiau, kad suvalgytu porciją tenka pagremžtu bananu vaišinti, tada jau ir košė nebetokia fuuu tampa
Sveikos! Buvo diskusija apie vezimelius sketukus ir viena mamyte buvo ikelusi labai nebloga varianta, kuri ruosiasi pirkti uz 100 eur. Man taip patiko, tik neissisaugojau. O dabar kiek vartau senesnius pokalbius, niekur nebegaliu rasti
gal atsilieps ir ikels pakartotinai nuoroda
ErnestaG parašė:
Sveikos! Buvo diskusija apie vezimelius sketukus ir viena mamyte buvo ikelusi labai nebloga varianta, kuri ruosiasi pirkti uz 100 eur. Man taip patiko, tik neissisa…
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai