navelsi parašė:
Sveikos mamytesAuginame tas "pupeles" drauge ;)
Kiek jusu pupelei laiko jau?
navelsi parašė:
Sveikos mamytesAuginame tas "pupeles" drauge ;)
Kiek jusu pupelei laiko jau?
evagel parašė:
Nueikit privačiai,kad echoskopu pažiūrėt, jei nėra galimybės į polikliniką anksčiau nueit.
Ačiū!
pasistengsiu kuo greičiau nueiti į privačią. Meldžiuos už savo mažylį. <3
persikelis94 parašė:
Ačiū!pasistengsiu kuo greičiau nueiti į privačią. Meldžiuos už savo mažylį. <3
Sėkmės
Sveikutes, vakar pagaliau buvau pas gydytoją ir labai susinervinau, nes pareiškė, kad echoskopą darys tik 10-12 sav. Tikra neteisybė, kad vienoms daro, o kitoms ne. Prirašė krūvą tyrimų, kuriuos jau šįryt pasidariau ir vėl eisiu kitą savaitę, sakė pasakys, ką daryt...bent jau iš tyrimų gal bus kas matyti, nes dabar tai nė trupučio nenusramino..
svajokleee parašė:
Sveikutes, vakar pagaliau buvau pas gydytoją ir labai susinervinau, nes pareiškė, kad echoskopą darys tik 10-12 sav. Tikra neteisybė, kad vienoms daro, o kitoms ne…
Sveiki. Man tikrino vaginaliniu echoskopu ir nustatė 6 sav. 2 d. (čia pirmadienį). Aišku ramu, kad auga ir vystosi gimdoje, mačiau širdelę. Bet po to man prasidėjo tepliojimas, kuris neramina iki šiol. Prireikė vaistų crinone. Tad aš kaip ir galvoju, kad nera ten ko lysti taip anksti. dariausi tris kartus kraujo tyrimus nustatyti HCG ir progesteroną , iš kurio galima spręsti ar neštumas auga. Sėkmės
Smilgera parašė:
Sveiki. Man tikrino vaginaliniu echoskopu ir nustatė 6 sav. 2 d. (čia pirmadienį). Aišku ramu, kad auga ir vystosi gimdoje, mačiau širdelę. Bet po to man prasidėjo …
Keista,kad daugeliui vaginaliniu būdu daro echo...
evagel parašė:
Keista,kad daugeliui vaginaliniu būdu daro echo...![]()
Man darė per pilvo sienelę
vaginalinio neteko apturėti
evagel parašė:
Keista,kad daugeliui vaginaliniu būdu daro echo...![]()
Na taip, ir suprasčiau, kad kokioj paprastoj poliklinikoj, o aš lankausi Vaisingumo klinikoj
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai