Mamyte150 parašė:
O mano sesei ir man po berniuka ispranasavo pagal si buda, abi mergaites turim, kaip taip gali buti?? Kazkoks nesusipratimas ane?![]()
Nežinau
gal pranašautoja netikus
Mamyte150 parašė:
O mano sesei ir man po berniuka ispranasavo pagal si buda, abi mergaites turim, kaip taip gali buti?? Kazkoks nesusipratimas ane?![]()
Nežinau
gal pranašautoja netikus
Uzdara balandzio men. mazyliu grupe
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2016m-balandzio-menesio-mazyliai/page/96
Svetlana Piečiukaitienė parašė:
As parasiau kaip sprendzia.bet jau tikslei neatsimenu kaip tikslei.nereikia cia sureiksmint jau tu daliku.ir iskart velevelias statit.man cia kaip vaiku zaidimas.ki…
Beabejo ir viskas cia tvarkoj, po mano pasakymu irgi vaikai veliaveliu pridejo ;)
O situo budu ir as patikesiu, kai tik bus moksliskai irodyta
o jeigu tai butu tiesa, turbut senai jau tai butu padaryta
tik tiek
akwarele parašė:
oi man šiandien nuo ryto taip blogai, karščio bangos tik muša, pykina, bet vemt nevemiu... jatau darbe vos neišgriuvau, bet nieko dabar laikaus ir laukiu pietukų! K…
Tikėkimės eis geryn o ne blogyn. O kas dėl galvos sukimosi, tai ir man sukasi kai judu, tai stengiuosi daugiau sėdėti darbe.
SandraVilius parašė:
Klausimas. Ar matys gynė nėštumą 7 savaičių? Nes rugsėjo 14 išskrendu į Londoną dviem savaitėm, ir prieš tai norėtusi sužinot ar viskas ok![]()
Su vaginalinių gali jau matyt dažniausiai
SandraVilius parašė:
Klausimas. Ar matys gynė nėštumą 7 savaičių? Nes rugsėjo 14 išskrendu į Londoną dviem savaitėm, ir prieš tai norėtusi sužinot ar viskas ok![]()
pagal viska turetu matyti, man 4 sav. mate
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai