karolinatitas parašė:
Man tai pat sake tik liesa mesyte daug daržovių ir vaisiu. Atsisakyti miltinių gaminiu ir bulvių o del bandelių esu pamisusi![]()
![]()
![]()
Ir kaip sekasi dėl maisto?atsisakote ko liepė?
karolinatitas parašė:
Man tai pat sake tik liesa mesyte daug daržovių ir vaisiu. Atsisakyti miltinių gaminiu ir bulvių o del bandelių esu pamisusi![]()
![]()
![]()
Ir kaip sekasi dėl maisto?atsisakote ko liepė?
SandraTomas parašė:
O aš turiu jau +15kg... ir daktarė sakė,kad atsisakyčiau saldumynų ir bandelių,bet jie mane taip traukia....o aš pati taip pat ne iš stambiųjų ūgis 164,o svoris 54 …
Va va visi išmatavimai lygiai tokie pat ir pas mane :))) reik manyt, kad vasarą saulytė padės padegint
O jums busimos mamytes leliukai iskart parode savo lyti?
Sako berniukai dazniausiai is kart pasirodo
, o man va du kartus dare ir sake berniuko nemato, tai sako mergyte turesim
, bet kazkaip buna daug atveju kai daktarai apsirinka
, aisku nera skirtumo kas gims svarbiausia kad viskas gerai praeitu ir sveikas leliukas gimtu
, sakiau pirksiu rubelius ir viska neutralius kad abiems tiktu, bet vistiek mergaitei daugiau rubeliu jau turiu
Man pirmas leliukas ir pasigimdysiu jau bus 29 man,sena mama jau busiu
o cia ziuriu dauguma tokiu metu po antra ir po trecia jau tures
ddovikaa parašė:
O jums busimos mamytes leliukai iskart parode savo lyti?Sako berniukai dazniausiai is kart pasirodo
, o man va du kartus dare ir sake berniuko nemato…
Tas 29 tai labai normalus amzius :)) jus neviena tokia
Julijuke parašė:
Tas 29 tai labai normalus amzius :)) jus neviena tokia![]()
ddovikaa parašė:
O jums busimos mamytes leliukai iskart parode savo lyti?Sako berniukai dazniausiai is kart pasirodo
, o man va du kartus dare ir sake berniuko nemato…
Aš irgi būsiu 29 m., kai mažiukas gims, tai irgi šauna mintis, kad jau senoka :))) nes mano mamai kai tiek metų buvo, tai aš jau į mokyklą ėjau ir brolis gimęs buvo :))) na, nieko, spėsim mes visur ;)
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai