eglezuzu parašė:
Gavau bart ir ašbet jau turiu savo stebuklėlį
negaliu patikėti!
iš gegužinukų tapom balandinukais
![]()
Didziausi sveikinimai
eglezuzu parašė:
negaliu patikėti!
![]()
Didziausi sveikinimai
viktoori parašė:
Trys savaites. Vakar pirma diena kaip ju negeriu
O ka tie fermentai gali padaryt? Kokios pasekmes? Ar daktares apie tai neklausei?
smurte parašė:
O ka tie fermentai gali padaryt? Kokios pasekmes? Ar daktares apie tai neklausei?
Kazkaip nieko nekomentavo. Tik kiek internete skaiciau tai labai baisiai prirasyta. Man tai nieko bet ale vaisius gimsta negyvas. Sake po nestumo viskas susitvsrkys nes dabat kepenys uzspaude ir ten tulzis nepraein ar kaip ten
eglezuzu parašė:
negaliu patikėti!
![]()
Sveikinimai sulaukus savo stebuklėlio
smurte parašė:
Uoj tai turit dar kart su gydytoja kalbetis kas bus nustojus vartoti vaistus.
Bet pas kepenu daktara buvau kuris israse tuos vaistus nieko baisiai nekalbejo tik pasake kad viskas susitvarkys kai pagimdysiu. Paklausiau ar vaikui nekenk turejau omeny ta liga o jis apie vaistus pasake kad jie istirti nestukem pritaikytin poto kai gavau dienos stacionara pas du daktarus buvau tai nei vienas nieko blogo nesake tjk numusinejo tuos rodiklius ir paleido . Manau jei butu kazkas labai baisaus labai rimtai mane stebetu
bet reikalausiu kad kita savaite padarytu tyrimud busiu visa savaite negerus vaistu ir kaip toliau tos kepenys tvarkos be vaistu. Davar saziningai isgeriu kiekviens diena 1 5l vandens ale reikia su vandeniu plauti nes bet lasaliniu nestate pacioj pradzioj
smurte parašė:
Tai vat blogiausia kad nepasake ar nustojus gert vaistus vel nesukils. Bet svarbiausia tiketis ir galvoti kad viskas bus gerai![]()
Jap. Bet del to pakamantinesiu
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai