dendidy parašė:
Mums ir buvo bėdų dėl nekakojimo. Maitinu mp buvau pas daktarus nk nerado. Pradėjau duoti po kelis saukstelius morkų sulčių. Dabar duodu jau po 7 šaukštukus ir kol …
Nealergizuoja vaikas?
dendidy parašė:
Mums ir buvo bėdų dėl nekakojimo. Maitinu mp buvau pas daktarus nk nerado. Pradėjau duoti po kelis saukstelius morkų sulčių. Dabar duodu jau po 7 šaukštukus ir kol …
Nealergizuoja vaikas?
Labas, mamytės, su Naujais metais visas
Noriu paklausti dėl klubų displazijos ar ją iš karto nustato po apžiūros? Nes mūsų mergytę apžiūrėjo ortopedas gruodžio 5d nieko nesakė, šiandien darė echoskopa kad nieko blogo nemato. O kai nuejom pas ortopeda atsakymo pasakė, kad dar reikės nuotrauka daryti. Kaip paklausiau ar kas blogai nieko normaliai nepaaiškino tik pasakė turim įtarimų.
Agnele33 parašė:
Labas, mamytės, su Naujais metais visasNoriu paklausti dėl klubų displazijos ar ją iš karto nustato po apžiūros? Nes mūsų mergytę apžiūrėjo ortopedas gruodžio…
Echoskopu nustato. Mums ziurejo 2 savaiciu, liepe darkart pasitikrint iki 3 men. Tai rado displazija 2 men. 1 men. Panesiojom pagalvele ir viskas gerai jau ? Kiek skaiciau, kuo anksciau pradeda gydyti, tuo trumpiau gydymas trunka ?
merkurija86 parašė:
Nealergizuoja vaikas?![]()
Ne, jau savaite duodu viskas gerai
inguse86 parašė:
labukas nueik pas seimos daktare ab israsys, kuriuos maitindama gali gerti. man gruodi irgi buvo savaite pageriau ir viskas ok
Kad mes ne lt,nelabai kas dėmesį kreipia...O jie receptiniai?
Agnele33 parašė:
Labas, mamytės, su Naujais metais visasNoriu paklausti dėl klubų displazijos ar ją iš karto nustato po apžiūros? Nes mūsų mergytę apžiūrėjo ortopedas gruodžio…
Mes tikrinomės kai buvo 3mėn
Echoskopu tikrino, sakė viskas gerai :))
Dovi_9 parašė:
Gal yra žinančių ką geriausiai vartoti nuo kosulio? Jau kelias dienas kamuoja sausas kosulys naktimis, net pamiegoti neina... kadangi maitinu pati, tai su vaistais …
Mums buvo kosulis. Kaip pasake vaistinese ir daktare. Tokiems maziems vaikams jei nieko labai rimto vaistu nereikia duot,, tik jei daktare israso.
Tepiaus pedas nugara ir krutine su tepaliuku ir getem ramuneliu arbata.
taju1 parašė:
Mums buvo kosulis. Kaip pasake vaistinese ir daktare. Tokiems maziems vaikams jei nieko labai rimto vaistu nereikia duot,, tik jei daktare israso.
Čia man pačiai kosulys baisus.... Ačiū D mažytei dar nieko. Bet va pati naktim net pamiegot negaliu, ir net neįsivaizduoju kokius vaistus galėčiau gerti, vaistinėse pasakė, kad visi kenksmingi žindančioms ir nėščioms, tai ir pasimečiau. :/
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai