Sofia2 parašė:
SveikosNa nuo gripo neskiepijau, kažkaip to planuose nėra. O jūs skiepijot nuo meningokoko B?
Taip.
Sofia2 parašė:
SveikosNa nuo gripo neskiepijau, kažkaip to planuose nėra. O jūs skiepijot nuo meningokoko B?
Taip.
AnaStan parašė:
Skiepijome mažiuką, nes priklauso jau. Didckio dar ne.
Aš dičkį prieš savaitę paskiepijau pirmu skiepu, o mažiuko dar ne (serga dabar). Bet galvojau paskiepysiu ir bus ramu, bet vis tiek galvoju, ar nėra per "jaunas" skiepas, tik nuo 2013 m. skiepija juo...na žodžiu 🤦🤷
Sofia2 parašė:
Aš dičkį prieš savaitę paskiepijau pirmu skiepu, o mažiuko dar ne (serga dabar). Bet galvojau paskiepysiu ir bus ramu, bet vis tiek galvoju, ar nėra per "jaunas" sk…
Su tais skiepais taip sudėtinga, kai nėra vienos tiesos, ir turi priimt ta sprendimą. Nori visad kaip geriau vaikui.
O kaip jūsų didckis regavo į skiepa?
AnaStan parašė:
Su tais skiepais taip sudėtinga, kai nėra vienos tiesos, ir turi priimt ta sprendimą. Nori visad kaip geriau vaikui.
Tiesa yra, ji pagrįsta mokslu, tyrimais, teigiamais rezultatais
As tai kalbejau su sesele kuri skiepa daro. Ji jau močiutė, turi du anūkus, vyresnės mergaites neskiepino jos vaikai, o berniuka 3 metu sako skiepino nes berniukai procentaliai dažniau suserga ir plius dar i darzeli eina. Geriau paskiepyti negu kad paskui ne duok D kas atsitiktų.
Lenauriene parašė:
As tai kalbejau su sesele kuri skiepa daro. Ji jau močiutė, turi du anūkus, vyresnės mergaites neskiepino jos vaikai, o berniuka 3 metu sako skiepino nes berniukai …
O jus skaitėte istorijas mamų kai atsitinka atvirkščiai, paskiepija ir reakcijos, kraupios, vaikai suluosinti. 😕 Tai žauru.
Mano mazule sunkiai meningokoko skiepa pernese. Karsciavo. Gyd sake iskart det paracetamolio. Nes pats gamintojas rekomenduoja butent paracetamoli naudot po skiepo. O cia per zinias rode kad metuku mergaite ir skiepita susirgo meningokoku ir mire nuo komplikac. Paaiskinimas gydytoju - meningokoko viruso daug rusiu. Tai nzn kuri gali pasigaut. Po roto skiepo kakoja su krauju ir zaliai. Lb nepasiruoses skrandukas jos buvo sugert ta gerima. Db tvarkomes po truputi...
opalas parašė:
Mano mazule sunkiai meningokoko skiepa pernese. Karsciavo. Gyd sake iskart det paracetamolio. Nes pats gamintojas rekomenduoja butent paracetamoli naudot po skiepo.…
Na kad karščiavo manau čia normalu ar kad savaitę neramus vaikas buvo . O ta mergytė mirė ne nuo meningokoko.
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai