pingvine parašė:
Vat kažkaip ir mes negalvojom tokių pirkt dėl Ievos B išvardintų priežaščių![]()
kas per paskaitos? gal kokią nuorodą turit?
pingvine parašė:
Vat kažkaip ir mes negalvojom tokių pirkt dėl Ievos B išvardintų priežaščių![]()
kas per paskaitos? gal kokią nuorodą turit?
AureE parašė:
Viena karta tegyvenu, manau bandysiu? sedimas vietas emem, ziauriai noriu, todel galvoju jei dumu daug nebus kaip per dzordzos koncerta tai dar normaliai istversiu?…
Aš kai buvau koncerte per naujus metus, tai buvo nėštukių ne viena, kuri jau regis tikrai paskutiniame mėnesyje ir išbuvo, tad viskas bus gerai ir Jums ;) Va kai mano mama pasakojo buvo su nėštumu tokioj eisenoj ar kur, kad kareiviai pradėjo žygiavimo maršą ar ką ten, tai sakė Dieve padėk, jie taip sinchroniškai žygiavo, kad vibracija buvo tokia, jog manė pagimdys vietoj
o juk sako gi kariningai negali per tiltą visi žygiuoti taip, nes nuo sukeltų vibracijų gali tiltas sugriūti
pingvine parašė:
Na ką, vakar buvom kine (Aja visą laiką prasivartė ten pas mane tarp žarnų) ;D bet ne tame esmė. Žinoma, užėjom į vaikų skyrelius ir dar rūbelių parinkom, tai vakar…
Aš ir susirašiau tokį planiuką kiek ko turiu ir susinervinau
per daug !!!! ryškiai per daug mažuliukų ir šliaužtukų
Jurgitukasss parašė:
kas per paskaitos? gal kokią nuorodą turit?![]()
Ginekologė mano rekomendavo:
vmkl.lt/32-kur-kreiptis/klinikos-ir-skyriai/aku%C5%A1erijos-ir-ginekologijos-klinika/1548-n%C4%97%C5%A1%C4%8Di%C5%B3j%C5%B3-mokykl%C4%97l%C4%975%A1%C4%8Di%C5%B3j%C5%B3-mokykl%C4%97l%C4%97&catid=32:aku%C5%A1erijos-ir-ginekologijos-kli
Yra dvi paskaitos. Tai manau abejose ir sudalyvausiu. Tik žiūriu nelabai dar atnaujino informaciją kovui. Bet gerai, kad praveda mokymus, parodo, kur atvažiuot, kur registruotis, kad neklaidžiot su sąrėmiais po ligoninę beieškant kur kas, parodys palatas ir pan :}} Tai dėl šios dalies vyras net labiau nori nei aš, nes aš kaip juokauju, kad mano vidinis gps yra sugedęs (galiu pasiklyst ir savo gimtąjam mieste, nors išgyvenau ten 18metų;D) tai vyras yra visuomet mano vedlys, tai jam reikia žinot kur kas kaip, nes žino, kad aš nesugebėsiu ;DDD
turtelis parašė:
Aš kai buvau koncerte per naujus metus, tai buvo nėštukių ne viena, kuri jau regis tikrai paskutiniame mėnesyje ir išbuvo, tad viskas bus gerai ir Jums ;) Va kai ma…
Tai vava, labai gerai pasidaryt sąrašiuką, nes kitaip tai gali tiek persistengt, kai viskas taip miela. Gaila, kad ankščiau to nepadariau ;D Na bet whatever, šaukštai jau po pietų :}}}
turtelis parašė:
Aš kai buvau koncerte per naujus metus, tai buvo nėštukių ne viena, kuri jau regis tikrai paskutiniame mėnesyje ir išbuvo, tad viskas bus gerai ir Jums ;) Va kai ma…
Panaudosi kaip pižamytes šliaužtukus
pingvine parašė:
Ginekologė mano rekomendavo:
vmkl.lt/32-kur-kreiptis/klinikos-ir-skyriai/aku%C5%A1erijos-ir-ginekologijo…
Tai čia tiems kas gimdys Antakalny?
įdomu Santariškės turi tokias paskaitas?
Stars parašė:
Labai grazus suniukasmes pitbule turejom bet su vaiku niekaip nesuejo :/ nors ir geriete buvo bet va vaikui nekarta ikast norejo nors svetimi vaikai tampyt gale…
Aciu
na pas mus jis toks gerietis, agresijos pas ji nera, arba dar neparode
as esu tokios nuomones, kad kanda ne veisle, o suo ;) manau, kad viskas nuo auklejimo priklauso
o su mazais vaikais draugu, giminiu, tai pastebejau, kad jis vengia, net sakyciau gal kazkiek bijo, nes jie buna juk smarkiai suima kur uz odos ar ausies, tai jis tik suklykia ir pabega
ziuresim, kaip bus su musu lelium, labai tikiuosi, kad myles ir saugos
Sveikutes, damos
dlė pampersiuku tai man labiau pradzioje patiko tie maziausi 0, dukryte vidutinio ugio is vsrio buvo (53cm,3500g) bet ruriukai ju nera dideli, todel tie mazesni pampersiukai geriau apgaubia uzpakaliuka ir neprateka
o del tinkliniu tu pampersu, man visai nepatiko, tie tinkliukai prie ruros priskrusdavo.. visai nepatiko..
o del kapisonu, tai tikrai, nors grazu bet nepatogu, nes leliukai tik guli, todel po kaklu kisti vaikui nepatogu, o ant galvos tirkai nevisada desi
todel leliukams geriau rinktis kuo paprastesniu rubelius
Jurgitukasss parašė:
Tai čia tiems kas gimdys Antakalny?įdomu Santariškės turi tokias paskaitas?
![]()
O gal zinote kur Kaune vyks panasios paskaitos? ;) labai noreciau sudalyvauti ;)
Siūlau ir čia užsiregistruoti į web-paskaitas
www.sveikasmazylis.lt/lt
Lelia 06 parašė:
O gal zinote kur Kaune vyks panasios paskaitos? ;) labai noreciau sudalyvauti ;)
Kauno klinikose
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai