kiškis krūmuos parašė:
Šiandien pirmąsyk išvežėm pupkį į lauką su vežimu.Buvo gera vėl iškišti nosį į lauką ir įkvėpt šviežio oro, o ir vaikas ramiai miegojo. Bet pats pasiruošimas ta…
Uždėk vilnones kojines ant nuogos kojytės ir tada šliaužtuką
kiškis krūmuos parašė:
Šiandien pirmąsyk išvežėm pupkį į lauką su vežimu.Buvo gera vėl iškišti nosį į lauką ir įkvėpt šviežio oro, o ir vaikas ramiai miegojo. Bet pats pasiruošimas ta…
Uždėk vilnones kojines ant nuogos kojytės ir tada šliaužtuką
Miglen parašė:
Uždėk vilnones kojines ant nuogos kojytės ir tada šliaužtuką![]()
Tai aš taip ir darau. Bet jis taip kojom malasi spardosi, kad sugeba nusimaut kojines šliaužto viduj. Aišku, problema tame, kad ir kojinės per didelės ir visi turimi šliaužtai per dideli. O dideli todėl, kad mamukas nepirko mažiausių rūbelių, nes gi ”greit išaugs”, ”tik kartą uždėsi”, ”dydžiai neatitinka”, ”mano vaikui tik savaitė, o jau 2 mėn rūbelius nešioja”. Tfu... kad aš dar ko nors klausyčiau.
Žodžiu, užmoviau medvilnines ir nebesuku galvos. Kaip ir nebesuku galvos, kad mano vaikas visuose rūbuose paskendęs.
paryziete parašė:
Gerai sakoma, kad skausmas pasimiršta...atsigauni su kiekviena diena ir tikrai geriau...visos norim kad viskas būtų gerai, bet ne visada gaunasi...aš ir taip turiu …
Ačiū, kad pasidalinai savo patirtimi. Kiekvienas gimdymas toks unikalus ir gerai būt pasiruošus viskam, nors pasiruošt, kai net nežinai kas tavęs laukia, nelabai ir gausis.
Skaičiau ir išgyvenau kiekvieną žodį
Kaip gerai, kad buvo palatoj dar kažkas ir vyras greit atskubėjo, o dabar jau džiaugiatės savo Elizabeta. Nuostabus vardas. Stipriai linkiu kuo greičiau atgaut visas jėgas, nes mažąjai pailsėjus mama yra svarbiausias varikliukas. Sėkmės ir lauksim žinių kaip judviems sekasi
paryziete parašė:
Ačiū visom? visos mes šaunuolės, ir jūsų visų istorijos, džiaugsmas ir rūpestėliai ir kitos rašlevos tikrai padeda pasijusti ir geriau, ir atsigauti greičiau ir die…
Viskas gerai pupa, miega tikrai gerai nusiskundimu tikrai neturiu, tikiuos neprisikalbesiu ???
kiškis krūmuos parašė:
Tai aš taip ir darau. Bet jis taip kojom malasi spardosi, kad sugeba nusimaut kojines šliaužto viduj. Aišku, problema tame, kad ir kojinės per didelės ir visi turim…
Aš dar nepagimdžiau, bet man atrodo pas mane panaši situacija laukia dėl per didelių drabužėlių... Nes visi aplink mane taip pačiai sakė, kaip ir Jums. Tai į ligoninę visi 62 dydžio, nes tik tie turimi su atlenkiamom pirštinytėm, o namie turiu kelis mažesnius, bet jie dėvėti pirkti, tai į ligoninę nenoriu tokių...
Bet Jūsų vaikiukas gi greit užaugs!
kiškis krūmuos parašė:
Kaip fainiai kad jau nosi i lauka iskisot. Klaipedoj su tokiu oru nei pro kur ? o man paciai jau oro truksta vakar net galvos skausmai prasidejo ? o del kojinyciu tai pas mus ta pati problema tai ant sliauztu uzmaunu dar vienas kad nesmukciotu ? kiek jus laiko buvote lauke pirma karta? ?
Jura k parašė:
Aš dar nepagimdžiau, bet man atrodo pas mane panaši situacija laukia dėl per didelių drabužėlių... Nes visi aplink mane taip pačiai sakė, kaip ir Jums. Tai į ligoni…
Pas mumis dauguma rūbelių dėvėti, tai kas, svarbu, kad tinka. Niekad nebuvau mačius ar laikius rankose naujagimio, tai nė neįsivaizdavau, kokio jie mažumo būna gimę. Tai teko gerokai nustebti...
PupuMama parašė:
Kaip fainiai kad jau nosi i lauka iskisot. Klaipedoj su tokiu oru nei pro kur ? o man paciai jau oro truksta vakar net galvos skausmai prasidejo ? o del kojinyciu t…
Apsukom nedidelį ratuką, tai kažkur 10 min užtrukom. Ryt bandysim ilgiau pakeliaut.
Turbūt vis ilginsim laiką po 5 min su kiekviena diena.
Trumpai gyvenau Klaipėdoj, bet vis jaučiu ilgesį. Net ir tam amžiais vėjuotam orui. Tiesa, ta gatvė, kurioj gyvenau, mačiau apsemta šiandien, tai turbūt daug kas neišėjo iš namų.
PupuMama parašė:
Kaip fainiai kad jau nosi i lauka iskisot. Klaipedoj su tokiu oru nei pro kur ? o man paciai jau oro truksta vakar net galvos skausmai prasidejo ? o del kojinyciu t…
Gal tiesiog i balkona su vaikeliu ant ranku 5-10 min iseiti pavyktu? As su pirmu vaiku taip dariau. Gal po savaites ar poros tik i lauka su vezimu isejau.
O jau aprengimas tai ojoj koks sudetingas reikalas budavo ? pati po prakaitu, vaikas verkia, skubi, plukies, bijai, kad sukaisi ir tu, ir vaikas - kaip tokiems paskui i lauka eit? Brrr, laukia reikalai vel ???
Jura k parašė:
Aš dar nepagimdžiau, bet man atrodo pas mane panaši situacija laukia dėl per didelių drabužėlių... Nes visi aplink mane taip pačiai sakė, kaip ir Jums. Tai į ligoni…
62 tai toks rimtai didokas, per ~ 10 cm. Gal nieko tokio tie dėvėti, juk vis tiek esat išsiplovus, pasiruošus. Svarbu, kad būtų patogu mažiukui
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai