justepaulius parašė:
Sveikos mamytesmano terminas pagal ug 18d. Pagal mm 22d. Bet einu viska darau jauciuosi taip kaip nesilaukciau
tokiu klausimu as, pirmi mano vaikuciai gime …
Aš tai įkišau į Columbia kombinezoną ir buvo gerai
justepaulius parašė:
Sveikos mamytesmano terminas pagal ug 18d. Pagal mm 22d. Bet einu viska darau jauciuosi taip kaip nesilaukciau
Aš tai įkišau į Columbia kombinezoną ir buvo gerai
paryziete parašė:
Labas rytas visoms? vakar tik užteko perskaityti visų naujienas ir kaip smagu girdėti ir džiaugtis, ir laukti kartu su jumis? Dideliausi sveikinimai susilaukusioms …
Net susigraudenau
labai užjaučiu, kad tokius skausmus teko iškęsti. Bet tikiuos, kad daba viskas bus geriau ir geriau.
justepaulius parašė:
Palatoj laikiau su trumpu rankoviu bodziuku ir ant virsaus sliauztu, tai isvaziuojant sitaip tiesiai ir kisau i kombinezona
astulja parašė:
Net susigraudenaulabai užjaučiu, kad tokius skausmus teko iškęsti. Bet tikiuos, kad daba viskas bus geriau ir geriau.
Gerai sakoma, kad skausmas pasimiršta...atsigauni su kiekviena diena ir tikrai geriau...visos norim kad viskas būtų gerai, bet ne visada gaunasi...aš ir taip turiu žemą skausmo lygį, tai maždaug to ir tikėjausi per gimdymą...nesigailiu nei epidiūro nei nieko...kas buvo, tas buvo...atsigausiu, sugis, o db džiaugiuosi savo mažyle, šiąnakt abi skaitėm forumą ir džiaugėmės už visus mažuliukus ir jų Mamytes?
paryziete parašė:
Gerai sakoma, kad skausmas pasimiršta...atsigauni su kiekviena diena ir tikrai geriau...visos norim kad viskas būtų gerai, bet ne visada gaunasi...aš ir taip turiu …
Tokiems gimdymams mamytėms reikia po paminklą pastatyti ! Šaunuolė, kad ištvėrėt, nes net skaitant kaulus suka...
paryziete parašė:
Labas rytas visoms? vakar tik užteko perskaityti visų naujienas ir kaip smagu girdėti ir džiaugtis, ir laukti kartu su jumis? Dideliausi sveikinimai susilaukusioms …
Vaje.. keista kad gydytojai nepaimeme mazyles kad galetumet pailset jei mato kad alpstat.. bet kokiu atveju sveikinimai!
paryziete parašė:
Sveikinu sulaukus mažylės, labai gražus vardas.
Ir linkiu, kad kuo greičiau pasimirštų visi nėštumo ir gimdymo vargai, kad būtų kuo daugiau džiaugsmo.
MamaRut parašė:
Vaje.. keista kad gydytojai nepaimeme mazyles kad galetumet pailset jei mato kad alpstat.. bet kokiu atveju sveikinimai!![]()
Gimdyklos personalas buvo nuostabus, palatoje tiesiog pasigedau elementaraus žmogiškumo iš akušerės, kuri matė mane, jog esu beveik be samonės, ir su ašaromis sakau kad nuolat alpstu, negaliu net vandens nuo spintelės pasiimti, apie vaiką ir WC išvis kalbos nėra...atsakymas - kelkitės...va tada kai dar kartą atsisėdus nualpau, paskambinau vyrui, atlėkė jis, dar palatos kompanjonė paprašė sesutės kad man padėtų, nes sako ir vaikiukas liks nemaitintas...šitoje vietoje tikrai nepatiko man, nes aš ruošiausi gimdyti viena ir imti mokamą palatą...bet kai db pagalvoju nzn kas būtų buvę jeigu būčiau likusi viena...
paryziete parašė:
Jūs šaunuolė!!! ? Mażajai daug pienelio, o mamytei kuo daugiau jėgų atsigaunant ?
MamaRut parašė:
Vaje.. keista kad gydytojai nepaimeme mazyles kad galetumet pailset jei mato kad alpstat.. bet kokiu atveju sveikinimai!![]()
kiškis krūmuos parašė:
Sveikinu sulaukus mažylės, labai gražus vardas.Ir linkiu, kad kuo greičiau pasimirštų visi nėštumo ir gimdymo vargai, kad būtų kuo daugiau džiaugsmo. …
Ačiū visom? visos mes šaunuolės, ir jūsų visų istorijos, džiaugsmas ir rūpestėliai ir kitos rašlevos tikrai padeda pasijusti ir geriau, ir atsigauti greičiau ir dieną su nuotaika pasitikti ?
Kaip sekasi visoms pagimdžiusioms? Ar atsigavot? Sugijote? Kaip auga mažyliai, ar nesumaišė dienos ir nakties? Kaip laikosi dvynukų mamytės? ?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai