Zirzė parašė:
Pagalvele as po pilvu kisuo kandros puse tarp koju. Tai uzpakalis visad buna nuogas, gerai kad namie nesalta
![]()
tikiuos, kad tai tik paruosiamieji, db lyg ir rimsta, jei stipres tada vaziuosiu i priimamaji
Zirzė parašė:
Pagalvele as po pilvu kisuo kandros puse tarp koju. Tai uzpakalis visad buna nuogas, gerai kad namie nesalta
![]()
tikiuos, kad tai tik paruosiamieji, db lyg ir rimsta, jei stipres tada vaziuosiu i priimamaji
Jezau mamytes as batu nebeusirisu pati, petkelniu neapsimaunu beveik, stenedama, kad bus toliau? valgau labai sveikai geriu daug vandens, pilvas auga kaip ant mieliu, kas bus toliau? labai laukiu ketvirtadienio skena darys, ko man toks pilvas didelis.
Su pirmu valgiau viska is eiles nebuvo tokio pilvo, o cia pusryciai kiausiniai, ar sumustinis, daug vandens, pietums jautiena salotos vakariene vel lengva, aisku suvalgau kartais ledu kaip ir normallu nestukei, bet nebegaliu susileknti, atsitupiu tai atsikelti, kaip viena mamyte sake, kaip siaures meska
Zirzė parašė:
As pasruosiu ie tokiu ir tokiu. Nereiks tai niekur nedingssiaip imsiu keleta bodziu, ir trumpom rankovem ir ilgom, sako ten karsciau buna. O dar vasara nezinia …
Jo smaginuosi, bet visai faina miegoti tarp tiek pagalveliu
. Vyras, sako noriu zmona apkabinti, kol per pagalves atrandu ja
. Aga magnis pasisalina per paleistus vidurius
. Tai man tas labai gerai, nes ir taip kankinuosi su viduriu uzkietejimu
As11111 parašė:
Jezau mamytes as batu nebeusirisu pati, petkelniu neapsimaunu beveik, stenedama, kad bus toliau? valgau labai sveikai geriu daug vandens, pilvas auga kaip ant mieli…
Man ir sunku kojnes uzsidet, kelnes neatsisedus. O dabar dziaugiuosi kad susilo orai, tai bent batukai ispiriami, nei rist nei ka
Judita.Zv parašė:
As nors ir nzn kaip rengti liepos menesi. Bet pasiimsi bodziuka ilgom rankovem plona, sliauztinuka plona ir kepuryte. Nors ligoninej kepurytes nedesiu. O namo parsi…
Santariškėse paskaitoj sakė, kad kepurytės reikia, nes naujagimiai labai daug šilumos praranda per galvytę. Ir dar akušerė minėjo, jog labai gerai siaustinukai senoviniai - tokie marškinukai su pirstinytėm be jokių sagučių, knopkučių, raištukų.
Mergele1 parašė:
tikiuos, kad tai tik paruosiamieji, db lyg ir rimsta, jei stipres tada vaziuosiu i priimamaji![]()
Siaip ir db galite vaziuoti, patikrins, bus ramiau.
As11111 parašė:
Jezau mamytes as batu nebeusirisu pati, petkelniu neapsimaunu beveik, stenedama, kad bus toliau? valgau labai sveikai geriu daug vandens, pilvas auga kaip ant mieli…
Batu ir as nebeuzsirisu, naudoju batu sauksta, siaip neberaisioju
As11111 parašė:
Kas liecia pampersus tai mes su pirmu visa laika pirkome is lidl, 4 svarai pakas lyg tais, tiko mums ir patiko, jokiu elergiju nieko. Labai jie man patiko ir kaina …
kazin kaip lt kokybe pampersu is lidl. Kaina maciau 7 eur su trupuciu uz paki
vilo parašė:
Santariškėse paskaitoj sakė, kad kepurytės reikia, nes naujagimiai labai daug šilumos praranda per galvytę. Ir dar akušerė minėjo, jog labai gerai siaustinukai seno…
o jeigu lauke bus apie 30 karscio, tai palatoj ir kaisim. Tai vaikiukas bus slapias visas
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai