linaskuodiene parašė:
Mums mergaite ? vos islaukiau to echo vis atrodo nesitiki mergyte19+6 319g, dar noriu ?sveikinu ?
Valio sveikinu tave. Kaip faina.
man irgi mergaite kaip faina...
linaskuodiene parašė:
Mums mergaite ? vos islaukiau to echo vis atrodo nesitiki mergyte19+6 319g, dar noriu ?sveikinu ?
Valio sveikinu tave. Kaip faina.
man irgi mergaite kaip faina...
simona mama parašė:
Valio sveikinu tave. Kaip faina.man irgi mergaite kaip faina...
![]()
![]()
Nu pagaliau maniau nebesulauksiu
simona mama parašė:
Labas visoms .....kaip jauciates??? As tai tvarkiausi snd.visus kampus
issiploviau viska .Tik va nugara dabar skauda.
net atsigulus atrodo kai…
Kadangi per prievarta stengiuos nieko nedaryti bereikalo nesilankstyti tai ir neskauda
labai pamegau vaiksciot per pietus , tai kas bus jai gims ta mergyte gyvensim lauke
tai ilgiau paejus man skauda nugara ir jau jau turiu problemu nakty laabaai tempia pilveli laabaai ☺️ galvoju magni visgi or dorza nestukems ismeginti ?o ka tu darai kad pasijaustum geriau ?
linaskuodiene parašė:
Nu pagaliau maniau nebesulauksiu![]()
Nieko.
tik bandau atrasti tinkama gulejimo paza.
kad neskaudentu. O taip man norisi tvarkytid kartais gal ir persistengiu.Bet mane nervina bet kokia siuksle.Ir dar musu paukstukas skraidzioha ir prisikalioja tai is paskos varau ie renku sudukus...
linaskuodiene parašė:
Nu pagaliau maniau nebesulauksiu![]()
Man labai naktimis ir siaip dienom darbe tempdavo pilva pro toki skausma, labai nemalonus diskomfortas buvo, tai jau antra savaite audoju magni ir ka jus galvojat, tas tempimas praeina, jauciuosi visai gerai
simona mama parašė:
Labas visoms .....kaip jauciates??? As tai tvarkiausi snd.visus kampus
issiploviau viska .Tik va nugara dabar skauda.
net atsigulus atrodo kai…
Man taip pat paskausta nugara daugiau padirbejus,bet as paguliu ir praeina?
Sveikos mamytes:)ar jum naktim neskauda pilvelio? As vis vartantis prabundu nuo skausmo. Savo ginei sakiau tai viskas normalu, bet ziuriu jum vis nuo kokio skausmo magnio israso, o man nieko pasako,kad viskas normalu. Tai galvoju gal tiesiog paciai nusipirkus pagert. Ir kaip jum su gimdymo datom
pas mane jau gal 4-5datas rodo
Zirniukasss parašė:
Sveikos mamytes:)ar jum naktim neskauda pilvelio? As vis vartantis prabundu nuo skausmo. Savo ginei sakiau tai viskas normalu, bet ziuriu jum vis nuo kokio skausmo …
Tai į kortelę vistiek viena data įrašyta?
per visus skanus skirtingas rodė, bet man pagrindinę datą nustatė pagal 12 sav ir sakė nekeis
Juk nenuostabu kad vaikelis neauga 100proc tolygiai
Misterija parašė:
Tai į kortelę vistiek viena data įrašyta?per visus skanus skirtingas rodė, bet man pagrindinę datą nustatė pagal 12 sav ir sakė nekeis
![]()
Na taip knygutei rugpj.18 bet gaunasi kad man dabar 21 sav nors esu dar tik 20sav
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai