vzamalyte parašė:
Labai noriu pasidziaugt savo naktiniais pjustymais🤦♀️😂😂😂 kas kitas pagirs, jei ne pati🤷♀️😂
Aš irgi pradėjau dėti atsargas
vzamalyte parašė:
Labai noriu pasidziaugt savo naktiniais pjustymais🤦♀️😂😂😂 kas kitas pagirs, jei ne pati🤷♀️😂
Aš irgi pradėjau dėti atsargas
sunny sky parašė:
Gal pasidaluntumet?
Parasykite emaila- persiusiu ;)
Vitalija.E parašė:
Aš irgi pradėjau dėti atsargas![]()
As taip pat jau kaupiu
mano kameroje jau tupi raudonieji, juodieji serbentai, raudonosios slyvos, truputi kalafijoro
As nenusprendziau, kad truksta pieno
pieno netruksta, tik ji tinginiuke nelabai valgo..o svoris jau trys savaites nebeauga, net pakrito, daktare ir paciupinejus pilva, kazkaip ten odyte "pakilnojus" sako noretusi daugiau svorio. Tad nusprendziau pradet duoti darzoviu. O jau mergaitei 4,5men , tai gal ir laikas
pirmagime nuo 4men valge koses, nes svoris labai prastai augo..ir viskas puikiai. O pienu maitinau dar salia metus laiko
victoria_glushchuk parašė:
Parasykite emaila- persiusiu ;)
Siunciu pm, aciu!
smileee parašė:
As nenusprendziau, kad truksta pienopieno netruksta, tik ji tinginiuke nelabai valgo..o svoris jau trys savaites nebeauga, net pakrito, daktare ir paciupinejus …
Aisku darykit, kaip sirdis jaucia
Kristina112 parašė:
Noriu pasidziaugti jog siandien pirma para kai temperatutos nebeturim! Is karto kitas vaikas 😍😍🎉🎉
Suprantama, kad, kaip mamai plyšta širdis, bet turite žinoti, kad karščiuojant kelias dienas, kūdikiams “slepiasi” venos. Tikras iššūkis medikams tokios procedūros. Tikrai nejaučia malonumo virkdydami jūsų mažylę
O jūs gal nuo mergaitės užsikrėtėte? Reikėtų tyrimų, gali prireikti vartoti antibiotikus ir jums.
Emma parašė:
Suprantama, kad, kaip mamai plyšta širdis, bet turite žinoti, kad karščiuojant kelias dienas, kūdikiams “slepiasi” venos. Tikras iššūkis medikams tokios procedūros.…
Net nežimojau, kad taip būna
VytėNemunėlis parašė:
Aš tai nešaldau, nes pvz cukinijos, moliugų skonis pasikeičia tai man feee.
Cukinijos truputį užšaldžiau, moliūgo neverta šaldyti-tiek mama, tiek anyta iki Kalėdų išlaiko po porą moliūgų, tai vis kartas nuo karto šviežio gaunam.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai