saulelydiss parašė:
2018 07 04 gimė mūsų Mindaugiukas 💙
Svoris 4kg
Kaip fain
sveikinimai!
Turime dar vieną nuostabų klaipėdietį
saulelydiss parašė:
2018 07 04 gimė mūsų Mindaugiukas 💙
Svoris 4kg
Kaip fain
sveikinimai!
Turime dar vieną nuostabų klaipėdietį
karolinav7 parašė:
Norejau paklausti ar zadat pirkti i vezima kokia patalyne ar tiesiog taip paguldysit ir apklosit su dekeliu ?![]()
As turiu paklodziu vezimo ciuziniui, tada prie galvos galima koki merliuka ar flanele plona, jei atpiltu ir dekiuku uzklot. Tikiuosi uzteks...
AgneHill parašė:
Dariau kudikio fotosesija pirmadieni , kai jai buvo lygiai savaite - šiandien gavau foto , nu fantastika !! Ar dar kas jusu planuojat fotkinti dar visai kūdikėlius …
Planuojam
AgneHill parašė:
Dariau kudikio fotosesija pirmadieni , kai jai buvo lygiai savaite - šiandien gavau foto , nu fantastika !! Ar dar kas jusu planuojat fotkinti dar visai kūdikėlius …
Pas mus daro ligoninej 3 dieną
Tai ten ir planuoju. Ir dukrai darem
simute777 parašė:
Ji gal dar iki siol nesusitaikius, kad sunus ne “vietine” issirinko. Buna gi ir tokiu atveju. Kaip mano drauge, jau virs 10metu sekmingai gyvena su uzsienieciu, is …
Cia greiciau pas mane nepasitenkinimas lietuvaite
as tai manau kad ji man pavydi, visame kame. Pradejau draugauti su jos sunum tai ji primesdavo vis tokia mergaite is savo darbo, su akinukais, na tikrai labai negrazi panele ir sakydavo mano marti simona! Tuo metu draugas sakydavo, tu cia broliui laurynui marcia suradai kuriam tik 11metu? Veliau Nusikirpau plaukus trumpai nes man trumpi labiau tinka, tai ji savo ilgiausias graziausias kasas kurios jai visa jaunyste duodavo nureze iki peciu nu nes marti nusikirpo...
apie vestuves isvis patyliu, koks nepasitenkinimas kad viska organizavau pati... Savo sesers vestuvese matyt nenorejo nes ale girtuokle ir jai gedos pridarys, taip pareiske vyrui, tai ir nekvietem jos seimos, kaip pakvietimai isdalinti ji su didziausiu nepasitenkinimu pareiske kad jos sese isskyriu ir nekvieciu
patinka man sijonai, sukneles trumpos nes iki nestumo turejau idealias grazias be jokio celiulito kojas, viena karta uzsidejo 45 metu moteris melyna trumpa sijona kuris vos sikna denge, na ji tikrai nera tokia kuriai tokius sijonukus nesioti, atvaziuoja i svecius nes nu ji grazi buti nori, tai vyras liepe vaziuot namo ir persirengti, pasake tiesiai sviesiai kaip stotine, gedos nedaryk. As manau cia pavydas pas ja nezmoniskas, juk sunelis buvo tik jos, ji buvo graziausia mama, ir del tos paneles simonos, nors ir zino savo sunaus skoni, vistiek toks vaizdas taip norejo su ta panele supirsti, kad tik uosvene graziau atrodytu uz marcia, nes taip ir butu buve.
Prisistatom mes, 05.07. 00.06 4230g 54cm gimė Matas
važiavom su siuntimu nes buvom po termino, tai skatino, tikri sąrėmiai kur jau negalėjau kentėt prasidėjo 22val, patikrino jau buvo 5cm, o 00.06 jau laikiau savo mažylį
linkėjimai visom mamytem ir jų mazyliam
o būsimoms kantrybės ir stiprybės
Pupele92 parašė:
Prisistatom mes, 05.07. 00.06 4230g 54cm gimė Matasvažiavom su siuntimu nes buvom po termino, tai skatino, tikri sąrėmiai kur jau negalėjau kentėt pra…
Sveikinimai!! Aukit sveiki ir stiprus💐🎈🍼🍼👼😉
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai