nvjolcia6 parašė:
Ka mamytes kuriom siandien terminas ir dar nepagimdet ar vaziuosit pas gydytoja?
Trečiadieniui tik turiu talona
nvjolcia6 parašė:
Ka mamytes kuriom siandien terminas ir dar nepagimdet ar vaziuosit pas gydytoja?
Trečiadieniui tik turiu talona
BatukasBy parašė:
Sveikinimai visoms mamytems ir pirmajam Liepinukui!🍼🤗❤
Ačiū ir mes jus sveikiname! 😍🎈🎂🎉🍼
O aš turėjau nuostabią naktį su savo angeleliu ❤ miego ne per daugiausiai, bet kiek neapsakomos laimės tiesiog glostant ir būnant šalia 😍 galvojau kad bus sunku pamilti dar kažką taip kaip pirmagimį, bet ne, tai tikrai nėra sunku 😁 linkiu visoms lengvo likusio laukimo, nepamirškite kad ir kaip sunku dabar, jūs atgausite 100000.... kartu daugiau laimės, tai verta bet kokio skausmo 😍❤👶
AgneHill parašė:
Aš nelyginu niekam nieko ,visiskas laiko švaistymas ( mano nuomone ) , geriau jau ta brangu laiką pailsiu arba praleidžiu su vienu is vaiku![]()
Aš tik fotosesijai rūbus islyginau ligoninej
. Daugiau nesiruosiu. Kam?
As lyginu visus rubus vien del to kad man negraziai atrodo suglamzyti. Vaikiskus rubelius islyginau nes kursuose sake, kad reikia kol bambute nenukris. Bet siandien visiska apatija viskam, jegu nulis, bet niekas niekur neskauda. Treciadieni einu pas gine, tegul paziuri kaip ten kas, nes uz savaites terminas, tad teks prisiduoti bet kokiu atveju.
Groo parašė:
Aisku,gal ne rimtas saltinis, bet per "klauskite daktaro" laida pamenu net rode,kad dezinfekuoti drabuziu nepatariama. Vaikas turi nuo mazumes kontaktuoti namu flor…
Apatinius net suaugusiam patariama lyginti.
Kad visos bakterijos zutu
As lyginsiu iki pusmecio tikrai, o poto jau kaip sveikata leis... nors siaip rubu be progos nelyginam
Agnė_ parašė:
O koks gydytojas ar gydytoja jus apžiūrėjo Tauragėj, turiu omeny pavarde gal pamenat?
Kažkoks vyriškis, nepamenu pavardės. 🙂
AgneHill parašė:
O kas šiluteje priziurejo jus, Sonia? Gimdyt nėra pas ką Slt ? Yra kažkoks vyras is Amerikos grįžęs dirbti i ligonę, gaila , pavardes nepamenu , bet apie ji labai g…
Agne, Šilutėje gimdyklos išvis nebėra, uždarė. Atseit, per mažai gimdyvių, gyd neturi ką veikt. Liko tik ginekologinis skyrius, kur guldomos moterys su mažom bėdelėm.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai