Aleta parašė:
Sveikos! Na va mes jau supuojame savo dziaugsma. Vakar po 16 valandu gimdymo gime Denas 14.15 val 3540gr 53 cm. Oi mergaites tas jausmas nepakartojamas!Lin…
Sveikinimai!
Aleta parašė:
Sveikos! Na va mes jau supuojame savo dziaugsma. Vakar po 16 valandu gimdymo gime Denas 14.15 val 3540gr 53 cm. Oi mergaites tas jausmas nepakartojamas!Lin…
Sveikinimai!
Nole parašė:
Linkėjimai dideliausi mamytėms ir mažiems stebūklėliams! Bučkiai!!
Man terminas Liepos 14, bet kažin ar sulauksim. Pirmadienį buvau patikroj, liepė p…
Su GD gyd nelaukia termino dienos
įdomu kodėl nori ,kad gimdytume anksčiau.Nes ir man liepė ateit kai bus 39 savaitės ir skatins
Ramunele000 parašė:
Kur skaitėt? Nelabai kur radau info, kiek turi būti... Aš forume anksčiau mačiau kaip viena iš mūsų rašė, kad buvo 3-4 cm ir sėkmingai leido gimdyti... Tai nežinau,…
Va straipsnio istrauka.
Man irgi liepos 20
Ramunele000 parašė:
Man taip pat terminas liepos 20 d.![]()
monamint parašė:
Pasisakykit butinai akuserei,kad nepavyksta pasislapinti. Po gimdymo slapinotės?
Jusu, kaip dirbancios Kauno klinikose noreciau pasiteirauti, nes viena gimdziusi moteryte minejo, kad gimdykloj begant vandenims ji gulejo ir nuolat vyras keite palutes. Tai esant reikalui tos palutes duodamos ar savu geriau isideti?
Aurelija89 parašė:
Tai šito tikriausiai neišeis pamėginti, nes viešbutyje laukiu, o čia tik dušas 🙄 išgėriau visą butelį 😄 buvo daug susitraukinejimu, bet nieko rimto... manau teks m…
As turbut sekmadieni bandysiu langus plauti
man ryt terminas
Aleta parašė:
Sveikinimai
Ievukassss parašė:
Gimeme siandien ir mes. Is viso uztrukom 12 h. Neplysom iskentem be vaistu, tiesa sakant jei ne dusas kazin ar buciau apsejusi be vaistu, dusas labai paspartini ats…
Sveikinu!🎈🍼🤗
Aleta parašė:
Sveikinu!🍼🎈🎉
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai