mattina all alba parašė:
Būtent šitą kur aš dabar naudoju? Eina sau, na svarbu atradot tinkama![]()
Taip, mes juos is Kanados gavom, netiko...
mattina all alba parašė:
Būtent šitą kur aš dabar naudoju? Eina sau, na svarbu atradot tinkama![]()
Taip, mes juos is Kanados gavom, netiko...
Ramitita parašė:
Kokius kombinzonus turit? Ar verta pirkti didesni, kad tiktu visam saltajam sezonui?![]()
Pasiėmiau dydį iki 68 cm, mūsų ūgis db 59 cm tai bus matyt ar užteks 🙂 bet mes ne naujus pirkom tai jei neužteks visai žiemai pasiimsim dar vieną
O kaip Jūsų nuomonė apie mažylių baseinus?
leidžiat? Planuojat eit?
Ramitita parašė:
Kokius kombinzonus turit? Ar verta pirkti didesni, kad tiktu visam saltajam sezonui?![]()
Turim du, vienas tokiam orui o kitas saltesnem, abu nuo 3men, biski skestam, bet manau bus gerai, bet ziemai vistiek reikes pirkti, nes zieminio neturim.
Mune93 parašė:
Pasiėmiau dydį iki 68 cm, mūsų ūgis db 59 cm tai bus matyt ar užteks 🙂 bet mes ne naujus pirkom tai jei neužteks visai žiemai pasiimsim dar vieną![]()
…
Mes laukiame eileje del baseino. Nes uzsiemimai su kineziterapeutu individualiai. Norim su nardymais. Esu girdejusi, kad labai geras budas uzgrudinti vaikus. Kiek tame tiesos nezinau. Pergyvenu labiau del to kaip nepersaldyti. Nes manoji grazuole labai greit atsala, bet taip pat greit ir susyla.
Prigąsdino mane pažįstama, kad jos vaikas po apsilankymo baseine net vonelėj maudytis ėmė su isterijom (pradėjo bijot vandens), tai kažkaip nedrįstu aš vaiko į tuos baseinus tempt. Juolab pati ne mėgėja chloruoto vandens esu. Tai radom išeitį - einam į vonią maudytis kartu! Pripilu nuovirų į vonią, pati įlipu ir dukrą kartu. Tai gražiai paplukdau, pažaidžiam kokias 5min ir įduodu tada vyrui šluostyt. Tad įprasim namie, o tada drąsiau bus į baseiną lįst.
Ramitita parašė:
Pirkau 2 rudeniskus su nuolaida is babycity 68 cm, tai jau einam i lauka bet skestam, o ziemini uzsisakiau is usa, atseit kainavo 150 bet paskutiniam dydziui nuolaida buvo 70%
Aiste13 parašė:
Kaip tik norejau klaust ir as del baseinu. Gal atsilieps kaunietes, kur galvojat i koki baseina? Gal jau kas lankotes?
Mes planuojam eit kitą savaitė į Mažylio poliklinikos baseiną 🙂
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai