Karolina@ parašė:
Sveikos. Ar mokama uz vaika, kai imamas nedarbingumas del jo? Kai i darba gryzusi nuo rugsejo pirmos, pirmus metus buvau uzsirasiusi ant saves, antrus ant vyro, ar …
Mokama. Bet jūsų atveju 3 mėn vidurkis lygus 0
Karolina@ parašė:
Sveikos. Ar mokama uz vaika, kai imamas nedarbingumas del jo? Kai i darba gryzusi nuo rugsejo pirmos, pirmus metus buvau uzsirasiusi ant saves, antrus ant vyro, ar …
Karolina@ parašė:
Nedarbinguma gausit. Ims paskutinius 3men. Jei nedarbingumas rugseji tai ims liepa, birzeli, geguze.
monamint parašė:
Jei nulis mokes minimalia ismoka
Mune93 parašė:
Kokio dydžio planuojat imt kombius žiemai? Dabar nešioja 92 dydžio rūbus, kai kurios kelnytės jau trumpokos, galvoju ar 104 cm nebus per didelis? Radau gerą kainą h…
Nupirkau 92 dydzio,vos didokas. Ziema bus pats tas. Juk visi(dauguma)kombinzonai,lietaus rubai yra didinti kazkiek
Sveikos, seniai berasiau cia 🙂 pas mus darzelyje vieno vaiko teciui patvirtino covid. Direktore net nepasalo, kuria grupe lanko vaikas. Sako, kad neva duomenu apsauga neleidzia to atskleisti. Kaip manote, ar neprivalo tevams pasakyti? Man tai panasu, kad slepia vien todel, kad neuzdarytu darzelio. Aukletojos plius keiciasi per grupes.
Ievulele parašė:
Sveikos, seniai berasiau cia 🙂 pas mus darzelyje vieno vaiko teciui patvirtino covid. Direktore net nepasalo, kuria grupe lanko vaikas. Sako, kad neva duomenu apsa…
Ar tai ka pakeistu jei zinotumete? Siulau nurimti ir stiprinti savo ir seimos nariu imuniteta.
Man isvis covid tai didelis apsurdas. Persalimas ir tiek
Ievulele parašė:
Sveikos, seniai berasiau cia 🙂 pas mus darzelyje vieno vaiko teciui patvirtino covid. Direktore net nepasalo, kuria grupe lanko vaikas. Sako, kad neva duomenu apsa…
Tikrai del duomenu apsaugos negali sakyti. Siaip net negalejo pasakyti lyties
Ievulele parašė:
Viskas gerai, kad nepasako ir neturėtų, jeigu tiesioginio sąlyčio su sergančiuoju neturėjote. O pagalvokit ar kažkas pasikeistų, jeigu sužinotumėt? Tikriausiai ne.
Mano kaimynės vaikas mokinys turėjo tiesioginį sąlytį su sergančiuoju, tai liepė izoliuotis tik jam, net šeimai nereikėjo,o darželinukui broliui leodo net darželį lankytu. Tad tikrai nevertėtų nerimauti dėl to, matyt tolimas kontaktas, dėl to ir neskelbia. Laikykitės elementarios higienos kaip visada, keiskit vaiko rūbelius kasdien ir viskas bus gerai
jurmarta parašė:
Mamos, ar vedat su sloga vaikius į darželį?
Ne, negalima. Po savaitę sėdi namie, jau antrą kartą
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai