UgnėMikuč parašė:
o jums vaikutis isistates zemyn galva? 🙂
nes mano tai sedi ir greiciausiai neapsivers del mano dvirages gimdos
apsivertusi. sia savaite tikrino tai zemyn galva. neturetu jau apsisukti atgal nes vietos juk mazeja
UgnėMikuč parašė:
o jums vaikutis isistates zemyn galva? 🙂
nes mano tai sedi ir greiciausiai neapsivers del mano dvirages gimdos
apsivertusi. sia savaite tikrino tai zemyn galva. neturetu jau apsisukti atgal nes vietos juk mazeja
Yvette parašė:
Pas mane nestukes knygeleje yra tokia instrukcija kaip skaiciuoti judesiukus. Gal pagelbes?
Aciu;)
.LAIME-LAIME. parašė:
Vgn pasirinkau del naujagymiui plankios ligonines statusoSantaros jo negavo o Agn nebande
![]()
Vgn cia tyzenhauzu?;))) as irgi ten gimdysiu
Bozke parašė:
Aciu;)
Nera uz ka
man kazkaip neprireike ir gydytoja neliepe skaiciuoti, bet vartydama knygele vistiek paskaiciau ka cia raso 😂
Yvette parašė:
Nera uz kaman kazkaip neprireike ir gydytoja neliepe skaiciuoti, bet vartydama knygele vistiek paskaiciau ka cia raso 😂
Tai ir man nieko nesake skaiciuot,echo laukia 13d... as gal jau echo pati sau prisigalvojau,va atsiguliau ant kairiojo sono per kazkur 6min 4kartus pajudejo,nestipriai bet jauciau, tai manau viskas cia ok...
Nakti tai buvo iskysusi rankyte ar Kojyte nes buvo issokes guziukas;))
Bozke parašė:
Vgn cia tyzenhauzu?;))) as irgi ten gimdysiu
Aha
Mėtka parašė:
Galiuniaaa2007 tie maiseliai is Ikea kiek ju ten vnt yra? Jie grynai drabuziams skirti? Aciu uz atsreikia ir tokiu
![]()
blyn nerandu dezutes..bet ten lb daug.galima ur maista
galiuniaaa2007 parašė:
mamytes, turiu beda...negalvokau,kad man taip bus.pastebejau,kad man hemorojus,nu sakes, vakar pradejo biski skaudet.gal kam buve??![]()
Turejus as ta malonuma... vienu metu net labai baisiai buvo,is naturaliu priemoniu nusipirk azuolu zieves arbatos vaistinei,stipria padaryk ir su merliuku vis kompresiukus dek,sutraukia gerai,dar detralex tabletes tvarko situos reikalus. Ir dar arbatmedzio aliejus numalsina skausma,ispradziu kaip ir pakaitina bet poto gerai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai