2018.09.17 19:57 (prieš 8 m.)
Milita92j parašė:
Kadangi maniškis ir pasitvarko ir ne taip jau retai, nors būna aišku visko ir po savęs palieka, bet užtenka prikišti porą kartų ir išsprendžiam tas bėdas. Pvz. ji e…
Aha dziovykele yra geris. Ir kai pirma kart istraukiau filtra su dulkemtai soka gavau
Milita92j parašė:
Butinai, laukiu jau ir aš nesulaukiu jos
Mano tai sena, 10 metu senumo tai nesireguliuoja nai trukme tai rezimai, reik but namie ir pasikontroliuot. Bet ziauriai vistiek grlerai, ka visokie pukiniai rubai, ptalyne prasukai ir vsio.
Mandei parašė:
Ne jus vienos. As labai myliu savo laukiama leliuk, bet matyt depresijos pozymis islenda nes irgi kartais pagalvoju kam to vaiko reikejo man, nenoriu as jo. Arba ci…
Cia ne kad depresijos o tiesiog ta nezinomybe smaugia. Kai supranti kad kazkas isibraus i tavo guvenima kazkaip jinstipriai pakoreguos ir tt, o dar kai nuovargis.. as jau turiu vaika, ir visada dodelembaime yra kad kaip reiks padalint demesi ir meile, kam cia reikejo ir manasiai. Bet taip buvo ir su pirmagime. Bet kai paimi prisiglaudi tai meile visam gyvenimui, ir ji bedaloma o tiesiog dauginama
Kobra2017 parašė:
Nu jus man blondinei paaiskinkit, kaip turetu ristis sita kepure?
Ar cia defektas? Tik isskalbus pastebejau.
Sakau gal perkirpti reikia