AgneUgne parašė:
Na toks kad isgasdino...sakykim vienas iklotelis pilnas buvo.
Supratau. Zodziu linkiu, kad sis kartas lengvas butu
AgneUgne parašė:
Na toks kad isgasdino...sakykim vienas iklotelis pilnas buvo.
Supratau. Zodziu linkiu, kad sis kartas lengvas butu
sowelu parašė:
Merginos, kokią nėštumo programėlę naudojate telefone?ar išvis naudojate?
As naudoju My calendar
sowelu parašė:
Merginos, kokią nėštumo programėlę naudojate telefone?ar išvis naudojate?
OviaPregnancy
Iinutia parašė:
Nustatytas nuo geguzes hiperglikemija, yra padaryti genetiniai tyrimai ir rastas genas. Antradieni vaziuoju pasiimti atsakymo ir veliau pas endo. Ziuresiu koki tipa…
Aš iš Klaipėdos
O jūs?
Tai jums gal šitą naująjį modi diabeta pripaisys? (cia tokia nauja rusis, dar vadinama genetiniu diabetu ir yra kazkokių būdų ją susitvarkyti be kasdienių insulino injekcijų), kai žinosit diagnozę būtinai parašykit
O kas liečia gimdymą Kauno klinikoje, esu girdėjusi, kad mamytės važiuoja į Kauną gimdyti, bet aš kažkaip labai skeptiškai žiūriu... Aišku, blogiau tikrai nebūtų, bet kažkaip nematau reikalo... Aišku, jeigu nėštumas būtų labai komplikuotas ir gydytojai vienareikšmiškai patartų gimdyti Kaune, be jokios abejonės, važiuočiau... Kolkas neturiu tokių minčių, tikrai daug mamyčių sėkmingai gimdo savo miestuose... Žinoma, labai daug priklauso ir nuo to, kaip per visą nėštumą sekasi kontroliuoti cukraus kiekį... Kiek žinau, dauguma mamyčių nėštumo metu užsideda insulino pompą, kuri tikrai puikiai sireguliuoja cukrų ir nėra jokių bėdų. Aš pas gydytoją dar nebuvau, pirmas vizitas po savaitės tik, tai tada žinosiu ką konkrečiai rekomenduoja...
Priminkit, kaip jums dėl pastojimo buvo? ar sunkiai pastojot? Mes metus laukėm, kažkaip sunkiai sekėsi mums
GimGim parašė:
siandien buvau susitikime su maziukupagal menesines 5sav+6d., pagal echo 6sav+3d.
namelis 1,41cm, gaila sirdele dar neplake... gyventojo dar nesimato
tiki…
Nu gi grazu..kada db eisi?
GimGim parašė:
siandien buvau susitikime su maziukupagal menesines 5sav+6d., pagal echo 6sav+3d.
namelis 1,41cm, gaila sirdele dar neplake... gyventojo dar nesimato
tiki…
Dar anksti matyt
O kada kita karta einat?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai