Naize parašė:
Sveikos, gražuolės. Ateinu į kompanijąaš šiuo metu geriu folio rūgštį, magnis +b6, ir vis dar nuo seniau žuvų taukus
O db susimasciau, zuvies taukuose kartais ner folio?
niekur nerandu info
Naize parašė:
Sveikos, gražuolės. Ateinu į kompanijąaš šiuo metu geriu folio rūgštį, magnis +b6, ir vis dar nuo seniau žuvų taukus
O db susimasciau, zuvies taukuose kartais ner folio?
niekur nerandu info
Naize parašė:
Aš nuėjau sekančią dieną tik gavus teigiamą testą, tai čia prieš kelias dienas
Dare echo?
MorkaLav parašė:
O db susimasciau, zuvies taukuose kartais ner folio?niekur nerandu info
Nerandu, kad rašytų, kad yra folio
MorkaLav parašė:
Folio tikrai nėra, bet jei kartu vartojami žuvų taukai ir vitaminai nėščiosioms būtinai reikia žiūrėti, kad bendras vitamino A kiekis neviršytų leistino nėščiosioms, nes jo perdozavimas yra pavojingas ypač nėštumo pradžioje
vakaruose parašė:
Dare echo?
Darė, turiu pipiriuko nuotrauką
Camile3 parašė:
Folio tikrai nėra, bet jei kartu vartojami žuvų taukai ir vitaminai nėščiosioms būtinai reikia žiūrėti, kad bendras vitamino A kiekis neviršytų leistino nėščiosioms…
Dekoju!
Naize parašė:
Darė, turiu pipiriuko nuotrauką
Kaip smagu. :)) Nu reiks registruotis ir ma :))
vakaruose parašė:
Tai va va. Daug kur vis pataria, jog po teigiamo testo, pas gine eit po 2 sav. Bet tas nekantrumas... :)))
Nuuu, man testas teigiamas buvo 3 savaitej, tai 5 eiti, mani suvokimu, tikrai per anksti.
sako 6-8 pirmas vizitas dazniausiai skiriamas.
Spindesiukas parašė:
Vietoj jūsų pasidaryciau progesterono tyrimą, kaip jo trugsta būna bradeda teplioti, jei bus trūkumas parvartosit ir viskas susitvarkys![]()
Matote aš maitinu mp savo mažąjį. Kiek skaičiau tuose preparatuose visur rašo pasitarkite su gydytoju ir pan., nes preparatas gali patekti į pieną.
Gyynce parašė:
O kas jūsų ginekologė? Aš taip pat iš Klaipėdos..![]()
Buvo pirmo nėštumo Beliajevva, bet gaila išėjo iš mūsų klinikos ir dabar pas ją mokamą, kol kas neapsisprendžiu ar eisiu privačiai. Atėjo į mūsų kliniką nauja ginekologė, dar tik kartą buvau, jei pasirodys normali gal ir pas ją toliau lankysiuosi. Gal tik tuos svarbiuosius echo darysiuosi privačiai.
MorkaLav parašė:
Nėra, bet kai kuriuose yra pridėtinio A vitamino, kurio nereikėtų perdozuoti nėštumo metu.
Šiandien nebetepa, o ir vakar lb mažai buvo pasirodę ir tokių šviesių, tai priėmiau kaip perspėjimą ir daugiau ilsiuosi. Kai eisiu pas ginekologę užsiminsiu. Bet velnias aš ja nelabai pasitikiu, nes iš pirmo vizito supratau, kad ji natūralistė.. tai jaučiu nei tyrimų darys nei kokių preparatų skirs. Gal reikėtų nuvažiuoti kur privačiai visgi ką ten patars
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai