K24D parašė:
Na merginos, ar siandiena vaziuojate ant kapu?
Reikia, juk šventė.
K24D parašė:
Reikia, juk šventė.
K24D parašė:
Mes buvom sekmadieni, kad isvengt grusciu
Butuke_ parašė:
as Inofolica geriunezinau ar teisingai bet juk irgi folis ten.. Pakliuvau pas nemalonia gine kur kai paklausiau ar galima Inofolica pasake “nu ka as ten zinau” …
Zinokit,inofoliko nelabai galima gerti,nes ten ieina inozitolis,kurio nerekomenduoja nestumo metu,as ir is pat pradziu geriau,bet uzklausiau merginu kitoj grupej,tai man tai atsake. Tai as dabar geriu paprasta folio rugsti,dar ir daug pigiau?
Vik_Torija parašė:
Man dar iškilo klausimas, o Jums prirašė gerti vitaminų viso nėštumo metu??Man liepė gerti PREGNACARE PLUS ten kur neva tai su omega 3... Mane ir taip 24va…
Na tie PERGNACARE PLIUS tai aš atsisakiau gerti nes žinau patirčių kad gimė elergiški vaikai ir turi žarnyno problemų . O pykinimą skaičiau kad mažina cinkas ir B6 depresiją po gimdymo , taip pat didina galimybes susilaukti sveiko vaiko .
DI_la parašė:
Labas rytas, vakar vakre kraujo spaudimas 91/41, savijauta silpna, bet ne tragiška buvo... vyras norejo vešt į ligoninę??? kai spaudimas 100/60, kaip šį ryt, jaučiu…
Labas rytas. Man su pirmu nėštumu buvo normalu
K24D parašė:
Taip važiuosim vakare man pats gražiausias vaizdas
Mergaiciukeee parašė:
Merginos kaip jusu krutine ? Pas mane visada buvo tokia pilna skaudi o dabar jau antra diena kaip nieko nejauciu atrodo tokia lengva ir neskauda ? Gal zinot cia tai…
Man dar tebėra skaudžios ir pilnos kaip silikono pripūstos jau mastau kad reiks pirkti nidesnę lėmenėlę .
Mergaiciukeee parašė:
Merginos kaip jusu krutine ? Pas mane visada buvo tokia pilna skaudi o dabar jau antra diena kaip nieko nejauciu atrodo tokia lengva ir neskauda ? Gal zinot cia tai…
Man ji skaudi buvo ketvirtą savaitę, gal max iki šeštos. Nusipirkau žindymo liemenėlę be jokių lankų ir lb gerai viską laikančią tai iškart nustojo skaudėti. Ypač naktį be jos neišsimiegočiau, nes mano krūtinė iš normalaus B jaučiu į didelį C peršoko.
Tai nežinau skausmas su kuo susijęs. Gal tiesiog jau update's pasiekė 100%
22 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai