RLauryte parašė:
Mes gyvenam Norvegijoje. Yra mamyciu is ten??
Sveika, aš irgi iš norvegijos ?
RLauryte parašė:
Mes gyvenam Norvegijoje. Yra mamyciu is ten??
Sveika, aš irgi iš norvegijos ?
elvin parašė:
Geriau mažiau tą vaiką tose nešioklėse laikyti. geriau jau tegul guli patogiai ant lovos Kol daug nejuda, vėliau ant kilimo. O kitas dalykas, pavargsit pačios. vėl …
Nesamoningas pasakymas "pripras ant ranku". Man bunant vaiku ligonineje 3 menesius visos gydytojos tvirtino kad ant ranku visa laika reikia vaika nesiot iki 6 men ir nieko jis nepriprast. Be to nesioti nesykleje yra zymiai geriau negu kazkur toli nuo mamos vezimelyje. Pasiskatykite apie kenguros metoda.
Nastya parašė:
Nesamoningas pasakymas "pripras ant ranku". Man bunant vaiku ligonineje 3 menesius visos gydytojos tvirtino kad ant ranku visa laika reikia vaika nesiot iki 6 men i…
o paaiškino kodėl reikia nešioti?
nes čia jau kiek moterų Matyt, tiek nuomonių. į moterų sąraša įeina ir gydytojai. vieni taip sako, kiti taip.. Bet Vaikui kaip ir suaugusiems juk geriausias ir patogiausias poilsis atsigulus..
o dėl pripratimo tikrai pripranta. Jo atminties laikas jau nepamenu tada būtent koks, savaitė Ar dvi, ir po to tam, kad atpratinti, reikia tą savaitę ar dvi dirbti, jog pamirštų...
elvin parašė:
nes čia jau kiek moterų Matyt, tiek nuomonių. į moterų sąraša įeina ir gydytojai. …
Kai turesit vaika kuris kabos ant papuliu istisai Kai net I tualeta nueiti nebus kaip tai nesyne geriausias issigelbejimas.
elvin parašė:
nes čia jau kiek moterų Matyt, tiek nuomonių. į moterų sąraša įeina ir gydytojai. …
Taip, atsigulus ant mamos krutines. Katik gimusiam vaikui kuris 9 menesius buvo visa laika kartu su mama yra labai didelis stresas buti toli nuo jos. T.y. lovyteje arba vezimelyje. Pradzioj reikia labai daug nesioti ir glausti prie saves kudiki.
elvin parašė:
Jug kudikiui reik mamos kuno šilumos ilgai ir aplamai iki puses metuku jie masto,kad yra vos ne vidnas kunas dar vis su mama. Nesiokit ir dziaukites kol galit pakelt?Taip greit uzauga
MaarijaM parašė:
Kai turesit vaika kuris kabos ant papuliu istisai Kai net I tualeta nueiti nebus kaip tai nesyne geriausias issigelbejimas.
turiu
Maitinau nuo gimimo kas 2-3val, O ne visą parą. naktį kai pats tik pabusdavo, t.y. vieną kartą - nuo gimimo. svoris augo Tris mėn beveik po 2kg. tai problemų nebuvo. Nenešiojau jo veltui..
Nastya parašė:
Taip, atsigulus ant mamos krutines. Katik gimusiam vaikui kuris 9 menesius buvo visa laika kartu su mama yra labai didelis stresas buti toli nuo jos. T.y. lovyteje …
Aš turėjau daug Pieno, galėjau turbūt ir trynius išmaitinti, gal riebaus labai turėjau, kad vaikas ne 24val prie Krūties būdamas, daug svorio priaugo, bet dėl buvimo kartu... juk Jis pats nežino kur ateina... kol maitini kiek laiko, jau artuma yra.. kol žaidi - jau artuma ir kt dalykai. juk nepastoviai jis vienas guli. su juo guli dažnai po gimdymo. yra mano rate daug pavyzdžių, kurių kartoti aš nekartočiau, nes mano akimis tai pasirodė nebemalonus reikalas o darbas. t.y pastovus nešiojimas Ir nekalbu apie kitus dalykus, nes užvirs didelė diskusija
Išsakiau ir aš savo nuomonę. o Jums dėl vienos gyd nuomonės užsiciklinti nesiūlau
Stinna parašė:
Kaip islaukti tiek menesiu kai galesim priglaust pagaliau?❤️❤️❤️❤️
planuokite, svajokite
ir mėgaukitės
Pamenu pirmąjį kai tik pagimdžiau taip tuščia pasidarė ir verkiau, kad jo pilvelyje nebėra, bet čia manau hormonai pogimdyviniai suveikė
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai