Vit1 parašė:
Va mano pilvuzas jau sunku panesti![]()
Su ta suknele sunku man ir iziuret ar pilvas tikrai
Vit1 parašė:
Va mano pilvuzas jau sunku panesti![]()
Su ta suknele sunku man ir iziuret ar pilvas tikrai
amiunte parašė:
Gal su pirmuoju pratampiauviskas telpa-ir papuliai, ir pilvas
bent kol kas...
Tai tada pasiseke
finansiskai naudinga
Na, o man bus proga nusipirkt rubeli, retai ta darau, bus svente
tik bijau internetu pirkti, geriausiai pasimatuoti... bet pasitodod kaime gyveni tai reikes lb atidziai ismatavimus paziureti
renc parašė:
Mano niekas niekur netelpajauciuosi kaip meska
o dar kiek bus
![]()
As ir pries nestuma meska buvau tik neturejau pasiteisinimo
su rubais realiai nera dideliu bedu, turiu ir platesniu as ju, keleta megztuku nusipirkau ir labai gerai, kelniu pora nusipirkau pigiuose, sijonuku, suknyciu irgi turiu keleta tai kaip ir uztenka visko
tik va su liemenelem sunkiau kai krutine padidejo per kelis dydzius tai buvo jau liudna
sigul parašė:
O as padariau vaistinej pirkini ko galetu prireikt man ir leliuikui.ziuriu didzioji dalis sumos bekontaktis termometras![]()
Galiu jums pasakyti is patirties,kad bekontakciais pasitiketi negalima ? jei vaiko galvytė bent kiek suprakaitavus, duomenis rodo “iš oro”
mums viena karta rodė 38.5, nors vaikas temp neturėjo. Net seselės santariškėse sakė,kad tai yra nesamonė.
Vienintelis dalykas,kuo jis pravertė,tai matuojant vandenį vonioje maudynėms,tada mišinuko gamybai (nes vanduo turi neviršyti tam tikros nustatytos ribos). Tai vat
auč. parašė:
Galiu jums pasakyti is patirties,kad bekontakciais pasitiketi negalima ? jei vaiko galvytė bent kiek suprakaitavus, duomenis rodo “iš oro”mums viena karta rodė …
Galima ir vandeni su juo matuot?nu jai ka nors tiek
milkyyy parašė:
A
Aš tokį įsigijaumokėjom 6 pinigiukus
![]()
O jus ji dabar neseniai is lidlo pirkot? Ta prasme nauja?
sigul parašė:
Su ta suknele sunku man ir iziuret ar pilvas tikrai![]()
Vit1 parašė:
Yra yra pilvas![]()
auč. parašė:
Galiu jums pasakyti is patirties,kad bekontakciais pasitiketi negalima ? jei vaiko galvytė bent kiek suprakaitavus, duomenis rodo “iš oro”mums viena karta rodė …
Yra termometrai, kur ausytej galima matuoti
jie tikrai geri ir labai patogus
pvz maniske dukryte neleidzia pamatuot tempes su paprastu, ranka tiek prispaudzia, kad nieko ten i pazasti neikisi
tai sis i ausi man issigelbejimas, o ir uztrunka labai trumpai.
saule098 parašė:
Tikrai manot reikalingas tas bekontaktis?
Mums pvz bekontaktis termometras vienas labiausiai pasiteisinusių pirkinukų, kuriam ryžomès po sunkių momentų matuojant pirmus du metus paprastesniu sūneliui tiksliau jį verkdinant ? naudojam jau penkti metai manau tarnaus ir trečiai atžalai kuo puikiausiai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai