renc parašė:
O nejauciat, kad tuo metu kietas pilvas butu?
Retkarčiai, bet dažniausiai ne
renc parašė:
O nejauciat, kad tuo metu kietas pilvas butu?
Retkarčiai, bet dažniausiai ne
auč. parašė:
As visad patikrindavau dar ir ranka,pries maudant,nes zinot,kita karta ta srove pasiskirsto ne vienodai,zek cia silciau,cia salciau,tai tas termometras ir parodo ti…
Tai va turėjom mes savo vyrukui elektroninį, buvo labai tuo metu populiarūs, bet jau košmaras būdavo, ypač iš miegų pažadinus mažiuką, bruzda kruta, laikai ... pyksta ... naktį irgi išsibudina kol užmigdai, o su bekontakčiu naktį net keltis nereikia, akytes pridengiu su delnu kad nešviestų ir net nejunta
Su Naujais ;)
Kalbėjot apie rubelius; tai va, aš prieš šventes iki Anglijos buvau nulekus (darbo reikalais), tai likus laikui užbėgau iki Mothercare, tai ten du lagaminus pripirkau savo pupai, nes kainos, tai kaip pas mus pigių rūbų parduotuvėse, nes seilas buvo, visas beveik 50 proc off, kai kas net daugiau
tai tokia laiminga gryžau
Naujus sutikau sostinėj, draugė "užrodė" MiniMood parduotuvę, tai turbūt ir vežimėlį išsirikau. Gal kas jį turi, ar ką girdėdo? Cybex Priam

mamytesaulyte parašė:
Su Naujais ;)
Kalbėjot apie rubelius; tai va, aš prieš šventes iki Anglijos buvau nulekus (darbo…
As nusipirkau cybex balios m. Sesuo turi sita cybex'a. Tai kolkas patenkinta tik juodas laaabai purvinasi
SGGS parašė:
Mergaites, ar Jums paskausta pilvo apačia? Man jau kelinta diena kaip užeina skausmas ypač vakare ir ryte bet toks ne labai skausmingas, ar čia labai blogai? Antrad…
Man daźnai paskausta. Placenta kiek per žemai, tik 30 sav kartos echoskopą. Bet nežinau, ar tikrai dėl to, gal taip turi būti. O gal kas galėtumėt pasiūlyti Vilniuje, kur pasidaryti echoskopą? Kad nustatytų placentos vietą, vaiko matmenys, vandenų kiekį ir lytį dar kartą pasakytų. Šiaip vaikštau į Centro polikliniką, bet norisi, kad dar kita gydytoja, su kita aparatūra pažiūrėtų.
Jurgita. J parašė:
As kaune “Mazylyje” uz issamia echo mokejau 23€
Atsake i visus rupimus klausimus,visad palei akis maciau savo leliuka(didelis ekra…
O kada cia buvote? Ir pas kokia gyd?
Jurgita. J parašė:
As kaune “Mazylyje” uz issamia echo mokejau 23€
Atsake i visus rupimus klausimus,visad palei akis maciau savo leliuka(didelis ekra…
Aš taip pat norėčiau sužinoti kada čia buvote? Kaip registravotes? Tiesiogiai į
per gydytoja ar registratūra? Galbūt ten nėštumo priežiūrai lankotes? Labai jau viliojanti kaina ?
mamytesaulyte parašė:
Su Naujais ;)
Kalbėjot apie rubelius; tai va, aš prieš šventes iki Anglijos buvau nulekus (darbo…
Sveika, mes nusipirkom si vezimuka uzsienyje, tai nerealus man jis atrodo pastumdzius, ji vadina vokisku dzipu
tik rekomenduoju pirkt all terrain ratus jei norit visur pravaziuot
mamytesaulyte parašė:
Su Naujais ;)
Smagu kad lagaminai pilni drabužių pupai, o dėl vežimo labai suabejočiau, netgi galiu pasakyti ne firma esmė, o pačio vežimo funkcionalumas.. pati pirkau prieš 3daugiau metus, kaune atrodo babycity parduotuvėje, ir labiausiai kreipiau dėmesį į šiuos dalykus;
Pripučiami ir dideli ratai ( pravažumas tiek smelio tiek sniego atžvilgiu)
Didelis lopšys
Priekiniai besisukantys ratai
Įsigijau miliway ir nė kiek nesigailiu, nebuvo jokių problemų su juo, tarnavo labai gerao, bet tikiu kad kitos firmos mažiau žinomos gamina ne ka blogesnius variantus, tad tikrai neagituoju būtent už mili firmą.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai