finy parašė:
Taip![]()
🙄 Nu bet ir daktare... As ligoninei ir skana issikovojau, trumpai, bet parode kad viskas gerai.
finy parašė:
Taip![]()
🙄 Nu bet ir daktare... As ligoninei ir skana issikovojau, trumpai, bet parode kad viskas gerai.
Sandrakk parašė:
Oj, kaip vėlai, man sakė, iki 12 sav.nueit, tai tuomet eisiu privačiai pas Benušienę arba Krasovskają ;)
Man bus virš 13 savaičių. Užsiėmiau vieta jeigu ką pas Krasovskaja. Jeigu reiks anksčiau, tai eisiu privačiai 😏
Paskalis parašė:
Sveikos.
Vakar taip susinervinau- nuejus vakare i dusa aptikau prisisiurbusia erke :issigan…
Ui, brrrr, slikstynes tos erkes. Pavyko, gerai istraukti? O kur vakar vaiksciojot, kad spejo isisiurbti? O gal augintini koki turit ir uznese?
Adriana1990 parašė:
L-teroxinas po 175mg, o Jus?
kai pastojau dar nebuvau pas gydytoja. iki siol po 75mg
E.Va parašė:
Ui, brrrr, slikstynes tos erkes. Pavyko, gerai istraukti? O kur vakar vaiksciojot, kad spejo isisiurbti? O gal augintini koki turit ir uznese?
Turiu augintiniu, prisipirkau jiem si sezona ypac daug lasiuku, apykakliu, kankinu dabar
Bet vistiek sugebejo atnesti "dovanele". Istraukiau greit, buvo tik tik prisikabinus. Vakar niekur nevaiksciojau, tik darbas- namai.
Ateity, jei neduok Dieve vel bus, vesiu erke patikrinti.
Be to, ir skiepytis gal galima? Girdejau, kad nerekomenduojama, bet gal nelabai ir pavojinga?
Paskalis parašė:
Turiu augintiniu, prisipirkau jiem si sezona ypac daug lasiuku, apykakliu, kankinu dabarBet vistiek sugebejo atnesti "dovanele". Istraukiau greit, buvo tik tik …
Nesciom lyg ir negalima. Reikia pasitikslinti. As pirmadieni pas gine varau, tai uzklausiu.
E.Va parašė:
Nesciom lyg ir negalima. Reikia pasitikslinti. As pirmadieni pas gine varau, tai uzklausiu.
Man irgi idomu, rugpjuti turiu pasidaryti palaikomaji skiepa nuo erkinio encefalito
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai