Guapa parašė:
O merginos, kurios gal jau gimdet ir davet ka daktarui Ar kurios ruosiates duoti, kiek kam ?![]()
Niekam nieko nesiruošiu duot.paskiau nuo tų padėkų ir pasidaro atgrubnagės tik kyšio laukiančios,kad dirbt
Guapa parašė:
O merginos, kurios gal jau gimdet ir davet ka daktarui Ar kurios ruosiates duoti, kiek kam ?![]()
Niekam nieko nesiruošiu duot.paskiau nuo tų padėkų ir pasidaro atgrubnagės tik kyšio laukiančios,kad dirbt
EveVaSe parašė:
Mes su vyru sutarėm taip po šiandienos:(labai nemaloni akušerė papuolė, nelaiminga, šaukė, kad važinėja čia visos ir neduoda ramiai dirbti), tai sakėm jeigu tokia b…
Nu gal aš kišuosi ne i savo reikalus, bet ar ne pergerai Jūs ruošistes atsidėkot?pripranta prie tokiu padėkų
,o paskiau ir vaidina nelaimingas kad kyšį gautu.
Aš ir merginos ne už tokius dalykus tikrai, bet jau is savo asmeniskos patirties kas liecia operacijas turejus, patikekit manim kaip skiriasi, kaip diena ir naktis, kas sveikata liecia, jei kazkas rimto, jau geriau nepagailesiu kazkiek, juolab gimdymas ir skausmai ir gyvybes ir t.t. Galit smerkt kas norit, bet linkus si kart duot.
tik galvoju pasidomesiu kaip kas kiek Su gimdymais susija
Labutis! Noriu pasidžiaugti, kad šia nuostabia diena mūsu Armandas pasaulį išvydo 2019.05.05 10:44 val. Sveria 3.250 kg ir yra 52cm ūgio 😊 Jaučiamės gerai 🙂 aišku dar viskas nauja ir baisu, bet vistiek esam labai laimingi 🤗 gimdziau nors ir pirma karta, bet viskas vyko sklandziai ir greitai 🙂
Guapa parašė:
Nematau absoliučiai jokio tikslo ir reikalo, plius kažkaip duoti savo kolegoms būtų nemalonu
visą laiką buvo labai gera ir jauna akušerė Judita, ateidavo pažiūrėti rezidentė. Visą laiką stengiausi visiems už viską sakyti ačiū, būti mandagi ir pan. Visas klinikų kolektyvas pasitaikė fantastinis, mandagus nuo valytojų iki gydytojų, nors žinant viską ir kitaip pasitaiko :)) . Ryt išleidžiant atveš vyras saldainių arbatos ir kavos, ko labiausiai gal ir reikia budinčiam personalui per pertrauką :)) o kas ten tariasi ir jaučiasi kažkam asmeniškai skolingas čia jau kita kalba
Joana91 parašė:
Labutis! Noriu pasidžiaugti, kad šia nuostabia diena mūsu Armandas pasaulį išvydo 2019.05.05 10:44 val. Sveria 3.250 kg ir yra 52cm ūgio 😊 Jaučiamės gerai 🙂 aišku d…
Sveikinimai, nuostabi diena gimti 🤗😇
Guapa parašė:
Pinigu nedavem, po visko vyras atveze vaisiu visam personalui kuria dalyvavo gimdyme
Guapa parašė:
Aš ir merginos ne už tokius dalykus tikrai, bet jau is savo asmeniskos patirties kas liecia operacijas turejus, patikekit manim kaip skiriasi, kaip diena ir naktis,…
Nu nezinau turėjau dvi ginekologines operacijas, niekam nieko nedaviau ir priežiūra esu patenkinta. Tikrai netikiu, kad jei duosi geriau prižiūrės. Gimdydama irgi niekam nieko nedaviau, visi savo darbą atliko puikiai
Guapa parašė:
Aš ir merginos ne už tokius dalykus tikrai, bet jau is savo asmeniskos patirties kas liecia operacijas turejus, patikekit manim kaip skiriasi, kaip diena ir naktis,…
Su pirmu gimdymu akušerė nepriėmė pinigėliu... Griežtai atsisakė ir papyko... Tad vyras nunešė didžiulį torta kolektyvui o akušeriai papuošaliuka
buvau užmačius per pasksitas ka nešioja
tad liko patenkinta
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai