Mettija parašė:
Mus nieks nemokė, kai pamačiau snargliukus pradžioj bandžiau ausų, bet per dideli, tada sugalvojau degtuką su vata apsukt nu ir nieko, greit užkabini ir ištrauki🙂 r…
Gaunasi susukit ir pavilgykite seilemis
Mettija parašė:
Mus nieks nemokė, kai pamačiau snargliukus pradžioj bandžiau ausų, bet per dideli, tada sugalvojau degtuką su vata apsukt nu ir nieko, greit užkabini ir ištrauki🙂 r…
Gaunasi susukit ir pavilgykite seilemis
Dojuzaa parašė:
Sveikos! Atėjo ir mano nežinomybės dienoso kažkas sakė, kad uoj kas čia tie leliukai - miega, valgo ir kakoja :))) cha
Pas musu pona nosytėje kažkas gyvena,…
Mano atveju, kadangi tik kartais taip atrodo, kiek klausiau gydytoju, kas cia vibruoja ir kodel sunkiai kartais valgydamas ar miegodamas kvepuoja, sake tikrai ne nosy ir buti ramiai. Bet kiekvienas atvejis individualus.
It vis tik aš tubūt pabandysiu pavalyt atsargiai, ar bus pokytis koks.
pančiu parašė:
Sveikutes, ar duodat savo leliukam arbatytes? Kai zagsi labai skaudžiai atrodo noretuos arbatos duot o ne ta krūtine kišt 🤔</blockquotMan kudikiu gyd (tas mandras pavadinimas nen ar neon...) sake tik kudikiams kurie pieno misiniu maitinami tai laseli vandens galima kartais duot nuo zaksulio, o mp tai nieko. Man irgi skauda ziuret..
Adriana1990 parašė:
O kiek istraukiat ml?
Per 10min 50-60 ml. Is vienos kruties
Milija1 parašė:
Mano panele keistuole siaip tikrai rami bet kai reikia keisti pampersa toks spiegimas klykimas buna nu nesuprantu kodel... gal kuriai dar taip yra?
Mano princesei žinokit tas pats.
Milija1 parašė:
Mano panele keistuole siaip tikrai rami bet kai reikia keisti pampersa toks spiegimas klykimas buna nu nesuprantu kodel... gal kuriai dar taip yra?
Pas mus tas pats kiekvienas pampio keitimas kaip skerdykla... klykia maziukas vos ne iki uzkimiko 😓 sakiau kaimynai vaiku teises iskvies jei taip ir toliau 😅
Dojuzaa parašė:
blem, man kažkaip baisu pagaliuką kišti.. aš vatos diskelį susukau, sudrėkinau virintam vandeny ir pravaliau, bet vis tiek girdisi tas švokštimasgaila vaiko, pa…
As su lasiukais sudrekinu ir su snargliu siurbtuku issiurbiu. Turejom sloga, tai su jokiom vatom nepavyko isvalyti. I lauka pirma karta isejom desimties dienu 5 minutems. Tevai ir seses pradejo lankyti nuo 4 gyvenimo dienos, o draugams oficialiai duris atidareme siandien, kai sulaukem menesio. Tai vat apturejom kruva sveciu. Dabar idomu kaip maziukas nakti miegos po tokio surmulio 🙈
Verdita parašė:
As uztrunku apie 10 minbet dvi sav jau mano mazyliui. Pirma savaite uztrukdavau apie 30 min. Bet ir krutys buvo skausmingos ir kietos...
Mano mazylei irgi 2 savaites, bet pieno nekazka😞
Ginte313 parašė:
O man jau reguliariai vis pamaudzia.. ziuresim kaip nakti bus👀 jauciu, kad paruosiamieji..
Man šiandien irgi kažkas keisto.. Pilvas pradėjo kietėt ko anksčiau nebuvo, pamaudžia ne skaudžiai nugarą.. Nereguliariai. Ir į tuoleta didelio varė.. Tai labai labai tikiuos kad įsikurs veikla 😊
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai