A444 parašė:
Gavau gliukozės atsakymą, 4,02 rezultatas, ribos 4.11 - 5.89. Tai mano blogas? Ka daryti? Cukraus daugiau naudoti?
O ka sako gydytoja apie tokius rezultatus?
A444 parašė:
Gavau gliukozės atsakymą, 4,02 rezultatas, ribos 4.11 - 5.89. Tai mano blogas? Ka daryti? Cukraus daugiau naudoti?
Joll parašė:
Eisiu pas ja ketvirtadieni tik.
A444 parašė:
na mano 3,8. Gydytoja nieko nesakė, tad tikrai nemanau, kad tai blogai. Saldaus maisto nesu mėgėja, tai čia gal dėl to tas cukrus toks žemas.
CoCoNuT parašė:
Kai vakar pasakiau, kad norėčiau lankytis privačiai, iš karto gavau atsakymą, kad galiu lankytis, bet gydytoja neturi sutarties su ligonių kasom, tau neišduos tos p…
Nu tikrai, kad visiškas briedas.
Iš kur jūs esate? Kaune turiu labai fainą ginekologę, pas ją lankiausi visą laiką kol neišsikrausčiau į Norvegiją, galėtų tikrai padėti.
CoCoNuT parašė:
Kai vakar pasakiau, kad norėčiau lankytis privačiai, iš karto gavau atsakymą, kad galiu lankytis, bet gydytoja neturi sutarties su ligonių kasom, tau neišduos tos p…
Nu is kokio akmens amziaus jos ten? Jei gydytoja neturi su lihoniu kasa sutarties. Pas ja lankantos jus mokesite uz paslaugas pilna kaina. Uz viska.
Bet siaip jwi privati gydytoja yra kokioj ale privacioj polklinikoj daznai ir sutartis turi.
O jusu nenori paleist iregistrave nes kiekveina nescioji yra pinigai. Priziurinciai gydytojai uz kiekveina vizita byra pinigai. Tad balstybesw ypac rajono istaigose medzoja pacientes. Nes taip gauna patys tuos ligoniu kasu pinigus.
ilon@ parašė:
Sveikos![]()
jeigu nemaišau, tai šį tyrimą rekomenduoja toms, kas augina kates
lengva parašė:
Na aš jokio gyvūno neauginu
ilon@ parašė:
Sveikos![]()
As pasidariau, man kainavo 9 eur jis.
lengva parašė:
Nebūtinai