Mamulė_Mamulė parašė:
Primena seses mergyte![]()
nuo mazens tokia karaliene buvo. Ismoko ziauriai anksti visko, ir kalbet aisku, tai tiek diriguoja parada visa para kad nera zodziu.. ma…
Nu maniske kai gime ir kuri laika praleido reanimacijoj ir paskui naujagimiu patologinima skyriuj, tai tam skyriuj beveik visos sesutes sake jau nuo gimimo, kad bus mergina du charakteriu 🙈 ji tiek trn klykdavo, kad ne tik as, bet man rodos ir sesutes jau jos bijojo 🙈😀
Paskui buvo laaaabai ramus ir geras vaikas. Nu o dabar, kas cia darosi, tai nebezinau, ka ir galvoti. 🙈
Indere parašė:
As tai aktoryste vadinu. Zinok, maniske irgi rekia kumscius suspaudus, visa raudona ir vis uzmeta i mane aki, kaip as reaguosiu. Jei pajuokinu, ji liaunasi rekus ir…
Tai Ugne nemoka trepset, nes dar nevaiksto. Ismoks vaiksciot, tai ir patrepses tau ji 😅
O siaip tai matau, kad ir Ugne, ir Ieva gerai velniu priedusios 🙈😀
brigitaa11 parašė:
Maniškis dabar toks pat! Jei ką nors atimam ar neduodam, tai toookia isterija prasideda... Aš kažkaip irgi galvojau, kad ankstoka tokioms isterijos, bet jau matau, …
Bet nejau tokie mazi jau gali rodyti charakteri ir kaprizus? Tai kas laukia ateity? 🤦♀️