A-guste parašė:
Kaip skaniai pasijuokiau 😁😁😁😁
Pačiai juokas ima
turiu visokių lūkesčių kartais, bet nebijau pasijuokt iš savęs, kai jie ne taip vyksta
tai šiąnakt vėl miegosiu ant sofos ir strateguosiu ką čia naujo sugalvot jo migdyme
A-guste parašė:
Kaip skaniai pasijuokiau 😁😁😁😁
Pačiai juokas ima
turiu visokių lūkesčių kartais, bet nebijau pasijuokt iš savęs, kai jie ne taip vyksta
tai šiąnakt vėl miegosiu ant sofos ir strateguosiu ką čia naujo sugalvot jo migdyme
leila123 parašė:
Su tėčiu užmiega puikiai, naktį miega gerai,, jrigu nubunda užtenka vyrui ant rankų paimt ir miega. Pagalvojau jau galiu grįžt miegot į lovą. Vyras vakar sako, kai …
😂😂😂😂
Mums buvo karta taip, kad Ieva miegojo, mes su vyru atejom i miegama jau. Vyras gulasi i lova, as tyliai darau spintos duris pasiimt pizama ir taip staigiai, bet tyliai Ieva pasoka is miegu ir atsiseda. Mes su vyru sustingstam ir nejudam, o juokas ima... Galiausiai pradejom abu juoktis, Ieva bliaut pradejo.. Tai galiausiai migdau jau, o neina nustot juoktis abiem 😂 kaip kokie vagys buvom pagauti 😂
O ant zemes griuvus esu daug kartu, kad nepamatytu Ieva 😂
Aigust parašė:
😂😂😂😂
Mums buvo karta taip, kad Ieva miegojo, mes su vyru atejom i miegama jau. Vyras gu…
linksmai irgi
leila123 parašė:
Su tėčiu užmiega puikiai, naktį miega gerai,, jrigu nubunda užtenka vyrui ant rankų paimt ir miega. Pagalvojau jau galiu grįžt miegot į lovą. Vyras vakar sako, kai …
Ir ko tik nepadarysi dėl geresnio vaiko miego
pralinksminot!
O jūsų vyras šaunuolis 👏👏👏
Maniškiui nepavyktų naktį su vaiku miegot, nes jis nieko negirdi 🤦♀️ Tektų man vis tiek iš kito kambario bėgt raminti 😅
Indere parašė:
Ir ko tik nepadarysi dėl geresnio vaiko miegopralinksminot!
O jūsų vyras šaunuolis 👏👏👏
Žinokit 100 proc klausa vyro pagerėjo, kai pradėjo kartu miegot
dabar net pirmas būna išgirsta, kai nubunda
leila123 parašė:
😂😂 nu bliaam...prisijuokiau😁
Vat smerkit mane,bet as dar pries pastojant norejau vaika nujunkyt iki kol jis ima suvokt mamos,papo,pieno reiksme...
Maitinau 9,5men,nuo 6men dienom nebeidavo niekaip ikist mp,uztad kiekviena nakti keldavosi kas 20-30min,tai as nemiegojau paru parom...matyt anksciau buciau paluzus,bet is pradziu neeme buteliuko,paskui siaip ne taip atradau,beeet...is jo gere tik vandeni. Nei mano pieno,nei misinio negere is jo. O va ties 9menbam ir isgere visa buteliuka misinio. Ir cia jauciu buvo luzis mano motinystes dziaugsmo link. Nezinau kas buvo mano vaikui,bet nustojus zindyt viskas eina tik geryn. Tiek man,tiek vaikui. Jis nebeklylia istisom dienom,miega beveik 12 valandu nakti be jokio maisto ar vandens.
Aisku paskaicius jusu istorijas tai smagu,butu ka atsimint kaip sakant😁
Ir as irgi skaiciau visas knygas zindymo,ir suvokiu to zindymo,artumo,mp sudeties esme ir svarba ir nauda. O ypac jei serga..Ir man patikdavo prisiglaust ta leliuka ir viskas atrode gerai,bet jei tureciau antra vaika..nezinau ar ji zindyciau.
Tai is vienos puses juokingos tikrai tos istorijos,gyvenimiskos,nu bet is kitos..negali nueit i spinta kol vaikas miega,arba krenti ant zemes...? Na kamon..🤦♀️
Cia tikrai no judges,tik pasamprotavimas(po 3 sampes tauriu)😁 bet jauciu mes biski kartais tikrai persudom viska🤦♀️
Notredame parašė:
Vat smerkit mane,bet as dar pries pastojant norejau vaika nujunkyt iki kol jis ima…
Aš sakiau iki metų ir gana, viską sąmoningai planavau, kad mažint, bet va žinduklis geras pas mane
kažkaip įveiksiu. Tikrai gerėja miegas be mp, tik man vėl kitos bėdos, kad lovoj miegot dar negaliu
maniškis pradėjo man bliuskas draskyti turbūt nuo 7 mėnesių, tai turbūt čia buvo ženklas jau baigt
Notredame parašė:
Vat smerkit mane,bet as dar pries pastojant norejau vaika nujunkyt iki kol jis ima…
Juk ne nuo zindymo priklauso ar vaikas atsibus, kai darysi spintos duris 🤷♀️ Arba jus nesupratot mano komentaro esmes, arba nezinau 😀
Aigust parašė:
Juk ne nuo zindymo priklauso ar vaikas atsibus, kai darysi spintos duris 🤷♀️ Arba jus nesupratot mano komentaro esmes, arba nezinau 😀
Supratau supratau,viskas ok
tikrai nieko cia neskatinu mest zindyma,bet asmeniskai man gyvenimas eme svieset po nujunkymo,tai kai skaitau jusu komentarus kaip vargstat kartais,tai atsimenu ta savo istisa zombinejima ir kokia nesamone yra🙈
Notredame parašė:
Supratau supratau,viskas oktikrai nieko cia neskatinu mest zindyma,bet asmeniskai man gyvenimas eme svieset po nujunkymo,tai kai skaitau jusu komentarus kaip var…
Man tai etapais - tai labai blogai, tai labai gerai tas zindymas. Bet kada nutrauksiu irgi neisivaizduoju 🙈
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai