Vejaslaukuose parašė:
Ar yra čia tokių, kurie dar nesako nė vieno žodžio?
Kokius žodžius turit omeny? 🙈
Vejaslaukuose parašė:
Ar yra čia tokių, kurie dar nesako nė vieno žodžio?
Vigeri parašė:
Aha man irgi įdomu kokius žodžiu? Nes nu mama, amam, kukū, atę pasako, o visa kita, tai vaikiška maišalynė 🤷♀️ Bet nemanau, kad dėl to reikia panikuoti.
A-guste parašė:
Aha man irgi įdomu kokius žodžiu? Nes nu mama, amam, kukū, atę pasako, o visa kita, tai vaikiška maišalynė 🤷♀️ Bet nemanau, kad dėl to reikia panikuoti.…
Tokius ir turiu omeny - mama, tete ir pan. T.y. nė vieno žodžio, turinčio aiškią reikšmę.
A-guste parašė:
Koks dydis pas jus?
18-24 berods
Vejaslaukuose parašė:
Tokius ir turiu omeny - mama, tete ir pan. T.y. nė vieno žodžio, turinčio aiškią reikšmę.
Maniskis nesako nieko
na kai tutes iesko tai rekia "ti!" "ti!"😁 ir viskas. Daug ka moka,bet nesneka apart vapaliojimu savu
Vejaslaukuose parašė:
Pamenu kai prieš metus lankėm mankštas ir masažus, tai vaiką masažavo tokia pagyvenus masažistė ir aš jai guodžiausi, kad va, vaikas nesivarto, net nebando ir pan. Tai ji man aiškino, kad vaikai viską daro etapas, t.y. vienas vaikas būdamas metų mokosi vaikščioti, o kitas vaikas - kalbėti, dar kitas - stovėti. Ir tai vaikai daro ne iš eilės. Tai turbūt jūsų vaikas dabar suskoncentravęs į kažkokius kitus dalykus. Gal pvz intensyviai mokosi valgyti su įrankiais, arba sėdėti ant puoduko ir pan. Jeigu bet kažką vapsi, kad ir jums nesuprantamo, nemanau, kad reikėtų nerimauti
Notredame parašė:
18-24 berods![]()
Aš irgi tokio dydžio ėmiau. Koks jūsiškės ūgis? Ir kaip manot, užteks ir kitiems metams? Nes aš turiu vilčių, kad gal praslysim ir kitamet su šituo 😁🙈
Ir ar jau nešiosit non stop į lauką? Ar dar palauksit vėsesnių orų?
A-guste parašė:
Aš irgi tokio dydžio ėmiau. Koks jūsiškės ūgis? Ir kaip manot, užteks ir kitiems metams? Nes aš turiu vilčių, kad gal praslysim ir kitamet su šituo 😁🙈
…
Cia berniukas😂 daug kas sako "nu toks grazus,kaip mergaite!"😁 tai nezinau kaip priimt,kaip komplimenta,ar kaip izeidima😁😁
Nu zinokit dabar tiksliai nezinau,bet gal kokie 84cm..nes jau kai perku naujus rubus imu 92. Nes 86 pvz pepco tai yra pats tas. Cia uzsiemimus lankom,tai jis uz 1,5m berniuka aukstesnis,ir uz 1.8m mergaite daaaaug aukstesnis. As tikiuos irgi kita ziema praslyst,gal biskiuka sustos augt😁 bet jei toliau taip,tai nz..
Na Klaipedoj buna smarkus vejai,tai manau per juos desiu,nes pacia kiaurai traukia atrodo. Jei nera labai vejuota,tai turbut laukciau minuso sitam kombiui
nors kai jis man pats visur nori eit ir aisku eina drimba arba siaip atsiseda samanas tarp trinkeliu krapstyt,tai geriau siltai tegu sedi
neiskeps kaip sakant
Notredame parašė:
Cia berniukas😂 daug kas sako "nu toks grazus,kaip mergaite!"😁 tai nezinau kaip priimt,kaip komplimenta,ar kaip izeidima😁😁
Ojej. Labai labai atsiprašau! Kaip nemalonu 🙈🙈🙈🙈 šiaip aš visada mėgstu pasitikslinti prieš kreipdamasi (kad ir šiandien žaidimų aikštelėje tikslinausi, ar tikrai mergaitė), nu bet dabar rašiau net nepagalvojusi.... tiesiog atrodo jog pas visas mamas iš šios grupės, vien merginos 🙈 nepykit labai.
Aš tai jau laukiu kada galėsiu dėti, nes šiandien mūsų ėjimas į lauką atrodė maždaug taip:

7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai