snaigė3 parašė:
Žinokite, maniske su nedidele sloga skiepijo, sakė, svarbu, kad temperatūros nėra
Mums MMR skiepas, tai abejoju🤔
snaigė3 parašė:
Žinokite, maniske su nedidele sloga skiepijo, sakė, svarbu, kad temperatūros nėra
Mums MMR skiepas, tai abejoju🤔
LiDu parašė:
Visiškai ne. Man buvo nepatogu, nes nusitraukinedavau naktį, kai vaikas valgydavo. Jeigu žadate dažnai nusitraukinėti, siūlyčiau elektrinį.
Tai jum faina kad krenta!! 😄👍👍👑
Nastux parašė:
Na mamytės čia apie vaikus apie vaikus o pačios kiek priaugot kiek jau numetėt? Aš iš 90kg kaip sustojau ant 73kg ir neikrust..😂😂😂 gal kokiu arbatų žinot valančių …
Aš iš priaugtų 23kg, numečiau 13, ir daugiau niekas nebekrenta, nors atrodo neryju visko is eiles, prisiekiu. Jei kas klaustu, kaltinu hormonus😂
Missrasa parašė:
Aš iš priaugtų 23kg, numečiau 13, ir daugiau niekas nebekrenta, nors atrodo neryju visko is eiles, prisiekiu. Jei kas klaustu, kaltinu hormonus😂
Į gimdykla isvaziavau 95 poto tapo 85 ir viskas stopas...dar reikia 10kg numesti kažkaip...šio metu netikiu kad kris bet po žiemos taip
As tai pries gimdyma sveriau 60kg apytiksliai, isvaziabau gimdyt apie 82 dabar sveriu 64.5 noreciau numesti iki 58kg butu idealu 🙂 pradzioj po gimdymo greit svoris krito dabar leciau, valgau viska tik nevalgau saldumynu (isimtis tik bandelem ju niekaip negaliu arsisakyti tai valgau pusryciams, kad per diena issivaiksciotu viskas). As kadangi viso nestumo metu geriau elebit vitaminus jus geriu ir dabar tik skirtus maitinancioms? O jus ar geriate kokius vitaminus? Bet to nusipirkau maitinancioms skirta arbata, vakar isgeriau du puodelius tai bijau kad mazylei ji negerai, nes kakutis zalias buvo du kartus dabar vel spalva normali manau gal nuo arbatos tos, nes nieko naujo nevalgiau, ko nebuvau valgius 🤔
monikute21 parašė:
As tai pries gimdyma sveriau 60kg apytiksliai, isvaziabau gimdyt apie 82 dabar sveriu 64.5 noreciau numesti iki 58kg butu idealu 🙂 pradzioj po gimdymo greit svoris …
Geriu tik kalci, gydytoja sake, kad kol maitinsiu papildomas kalcis butinas. O , kad nuo arbatos ismatos pazaliavo tikrai nemanau ;)
as naudoju rankini avent, lansi patenkinta esu, daug naudojau su antragimiu, dabar retai beprireikia, bet pradzioj labai isgelbejo.myga parašė:
Sveikos, tos kurios naudojat rankinius pientraukius, ar pasiteisines pirkinys? Galvoju isigyt, bet kiek ziuriu skelbimu, tai dauguma mazai naudoti arba vos pora kar…
As numeciau is 14kg 10kg, bet i kai kurias kelnias sunkiai telpu. Pries nestuma sveriau 64 kg - tikslas 60-62. Kad ir sportuoju tris dienas per sav, bet svoris nei krust, bet uztat -1cm per pora sav. Angliavandeniu ir cukraus visiskai atsisakyti nepavyksta🙈
Mamulė_Mamulė parašė:
Maniskis po skiepo vakar prisikankino.. vakare klyke pora val nes patino ir paraudo kojyte labai.. po zvakutes aprimo bet visa nakti zindo zindo zindo.. dbr 38,5 be…
Mes šiandien gavom skiepą. Namo parvažiavom, o kojytė jau patinusi. Gydytoja patarė iškart viburcolio žvakutę įdėti, tai dabar užmigo lyg ir. Bet būna miega ir pradeda verkt. Žiūrėsim kaip čia bus. Tikiuosi, kad bent be temperatūros apsieisim.
Nastux parašė:
Na mamytės čia apie vaikus apie vaikus o pačios kiek priaugot kiek jau numetėt? Aš iš 90kg kaip sustojau ant 73kg ir neikrust..😂😂😂 gal kokiu arbatų žinot valančių …
Per nėštumą priaugau 15kg, numečiau 12kg. Dabar jau labai lėtai krenta svoris. Bet nėra ko norėti, dabar žiema ir judu gerokai mažiau nei įprastai.
A.u.r.a. parašė:
Mes šiandien gavom skiepą. Namo parvažiavom, o kojytė jau patinusi. Gydytoja patarė iškart viburcolio žvakutę įdėti, tai dabar užmigo lyg ir. Bet būna miega ir prad…
Linkiu lengvai lengvai !!! ❤🌷
Maniskis zinda non stop visa laika.. temp vel kyla.. neisivaizduoju kaip reiktu jam padet nurimt be zindymo.. 🙄 turbut nezindanciom buna dvigubai sunkiau ligu atvejais.. 😳
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai