seimyna5 parašė:
Va viskas gerai yra jokiu pakitimo nerado tai lengvo nesiojimo palinkejo tikrai sako viskas gerai❤🤗
Walio dziugios naujienos ❤️❤️❤️
seimyna5 parašė:
Va viskas gerai yra jokiu pakitimo nerado tai lengvo nesiojimo palinkejo tikrai sako viskas gerai❤🤗
Walio dziugios naujienos ❤️❤️❤️
seimyna5 parašė:
Nuoširdžiausi sveikinimai su geromis žiniomis! Ir toliau lengvo ir sklandaus nešiojimo!
Merginos, kurios jau buvote 11-14 savaitės echoskopui (bet nesidarėt genetinių), ar kuriai nors gydytojas jau bandė įžvelgti mažylio lytį? Mes buvome 1dienį echoskope, mažyliui viskas gerai, visi išmatavimai ir dydžiai atitinka standartus, gerokai paaugęs ir labai judrus buvo, bet gydytojas lyties sakė dar nekomentuos, kad papildomų abejonių nepasėtų, ir tikisi, kad gal kažką jau matysis sekančio echoskopo metu
Mamytės, kurioms jau ne pirmas nėštumas, gal pirmaisiais nėštumais darėtės 3D/4D echoskopus? Aš su pirmagimiu nesidariau, bet dabar svarstau, gal visai norėtųsi išbandyti ir kitokią patirtį.
Pasvajokim parašė:
Merginos, kurios jau buvote 11-14 savaitės echoskopui (bet nesidarėt genetinių), ar kuriai nors gydytojas jau bandė įžvelgti mažylio lytį? Mes buvome 1dienį echosko…
Mums irgi nebande net spelioti lyties. Dar anksti.
Matyt suzinosim kito vizito metu, pries Kaledas
Pasvajokim parašė:
Merginos, kurios jau buvote 11-14 savaitės echoskopui (bet nesidarėt genetinių), ar kuriai nors gydytojas jau bandė įžvelgti mažylio lytį? Mes buvome 1dienį echosko…
Man pasakė, kad gali būti berniukas, bet kol kas spėjimas tik
Britė parašė:
Man pasakė, kad gali būti berniukas, bet kol kas spėjimas tik![]()
Man irgi pasake, 14 sav jau matosi
Pasvajokim parašė:
As po apziuros paklausiau gal jau matyti, kas bus, tai sake ne. Praeito nestumo metu mano gydytoja man yra sakiusi, kad kartais gydytojai linke nutyleti lyti, nes pasitaiko atveju, jei nepageidaujama lytis, yra daromi isvalymai. Man asmeniskai tai nesuvokiama, bet pasirodo buna ir taip.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai