2020.04.22 12:36 (prieš 6 m.)
Valioo parašė:
Sveikos, as irgi i tema del kliniku... buvau pas gine, klausiau ar galim tartis del gimdymo pas ja
tai taip numyke, kad visur tave taip pat priims. Tipo neapsimo…
As pirma pries daug metu gimdziau Mazyli, tariausi su gydytoja, mokejau pinigus, o gavos taip, kad pagimdziau pas kita gydytoja, buvo komplikaciju todel perveze po gimdymo i Klinikas
Antra pries daugiau nei tris metus gimdziau antroj, nes galejau rinktis, tik tarp jos ir Kliniku
Nesitariau su niekuo, pagimdziau gana greit, labai dziaugiausi, kad vyras buvo gimdyme ir po gimdymo naktim atvaziuodavo pamiegot, nes personala labai retai maciau, o gal tiksliau praktiskai nemaciau
Trecia galiu gimdyt tik Klinikose, net prieziurai viso nestumo mane persirase i Klinikas ginekologe, galvojau kadangi turesiu anksciau gimdyti gal tartis su ja, bet ji atsake, kad karantino metu tai nelabai realu ir nemano, kad to reiktu. Aisku jei pataikysiu per jos budejima bus labai puiku. Siaip ir mane nuramino del personalo profesonalumo, nors pripazino, kad personalas siek tiek issibalansaves, tiek del kasdieniniu permainu paciam sveikatos aparate, tiek del kai kuriu gimdyviu
Paciai tiek pirmadieni , tiek siandien teko stebeti kai kuriu nestukiu issisokimus ir replikas personalui bei viena kitai Klinikose. As net nuejus i automobili siandien vyro klausiau ar ir as esu tokia pikta ir priekabi
gal tik saves is sono nematau, o elgiuos kaip tos nestukes del kuriu apeme svetima geda